Setari Cookie-uri

Interviu: Dr Viviana Iordache despre intinerirea mainilor

Mainile ar trebui cremuite dupa fiecare spalare cu produse similare celor pentru gat si decolteu. Majoritatea femeilor au in poseta ruj si pieptene dar cine are crema de maini?

Pentru ca noi femeile avem grija de noi mai mult decat o fac barbatii si acordam atentie detaliilor asa cum numai noi stim, este timpul sa vorbim despre un alt subiect care ne intereseaza in mod deosebit si anume ingrijirea mainilor.

Daca operatiile estetice in ceea ce priveste remodelarea corporala sau faciala au avansat atat de mult, ne-au mai ramas doar mainile care ne pot trada cu adevarat varsta.

Nu va faceti griji! Specialistii au venit cu o solutie pentru intinerirea mainilor si nu numai.

Am stat de vorba cu doamna Doctor Viviana Iordache, medic specialist dermatolog si coordonator al clinicii Dermalife pentru a afla mai multe despre aceasta noua procedura.

1. Se pare ca mainile sunt cele care ne tradeaza cel mai repede varsta. Cum puteti explica acest lucru? Este o consecinta a ingrijirii pe care o acordam acestora?

Este adevarat ca mainile ne tradeaza cel mai repede varsta. Acest lucru se datoreaza in primul rand faptului ca sunt cele mai expuse la soare (pe fata mai dam cu creme de fotoprotectie), la variatii de temperatura, la factori chimici agresivi (sapunuri si in special lichide, detergenti, dezinfectanti) iar in al doilea rand nu le ingrijim corect.

Citește și:

Mainile ar trebui cremuite dupa fiecare spalare cu produse similare celor pentru gat si decolteu. Majoritatea femeilor au in poseta ruj si pieptene dar cine are crema de maini?

2. In acest an s-a lansat un ser cu acid hialuronic pentru intinerirea pielii mainilor. Ce promite acest ser?

Gelul cu acid hialuronic folosit pentru rejuvenarea mainilor asigura in primul rand hidratarea mainilor. Administrat prin microinjectii in derm reface gradul de catifelare, sterge ridurile si pliurile de pe maini.

Administrat subcutanat ascunde lipsa de substanta care intervine cu trecerea timpului, ne ajuta sa camuflam tendoanele si venele. Parerea mea este ca nu exista alta solutie pentru restabilirea aspectului initial al mainilor.

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.