Setari Cookie-uri

Interviu: Dr Viviana Iordache despre intinerirea mainilor

Mainile ar trebui cremuite dupa fiecare spalare cu produse similare celor pentru gat si decolteu. Majoritatea femeilor au in poseta ruj si pieptene dar cine are crema de maini?

3. Cat de eficient este serul? Pe cat timp se mentin rezultatele si cat de des trebuie sa vina pacienta la tratamentul de intretinere?

Tratamentul se face intr-o singura sedinta. Efectul este imediat si deocamdata studiile promit un efect 1-1.5 ani, comportarea acidului hialuronic in timp depinzand de mai multi factori.

4. Am observat ca pielea ramane un pic vanata in urma interventiei. Pentru cat timp se mentine acest aspect?

In ziua tratamentului pacienta nu trebuie sa fie pe ciclu, febrila sau sa fii luat aspirina. Toate acestea pentru a scadea riscul de vanataie ca la orice injectie. Desi acele sunt foarte fine (mai fine ca cele de insulina), riscul de echimoza ramane de 3%, chiar mai mare la persoanele in varsta, iar durata ei este de cateva zile.

5. De la ce varsta putem folosi serul pentru rejuvenarea pielii mainilor?

Administrarea gelului se face in functie de gradul de deshidratare si starea mainii. Sunt anumite meserii (chirurgi, hair-stylisti), care favorizeaza deshidratarea si craparea mainilor prin purtarea de manusi sau contactul cu substante agresive. La acestia tratamentul incepe devreme, dar cu cantitati mici si cu administrare mai simpla (microinjectii).

Citește și:

La persoanele in varsta, la care sinteza proprie a acidului hialuronic a scazut sunt necesare plasari mai profunde si cantitati mai mari pentru a restabili volumul care in mod natural se pierde. La acestia nu vom asigura doar o hidratare mai buna si un efect cosmetic mai bun ci si o protectie a structurilor profunde ale pielii.

6. Cat timp dureaza tratamentul si cat de repede se vad rezultatele?

Pe masura ce repetam sedintele efectul benefic se va instala mai repede, vom avea costuri mai mici, riscuri mai mici de vanataie.

7. Ce se intampla dupa mai multe injectari? Pot aparea modificari ale pielii asa cum se intampla sa vedem in cazul buzelor injectate cu acid hialuronic?

Nici la buze modificarile nu sunt date de acidul hialuronic. Acidul hialuronic obisnuit tinea intre 6-9, maxim 12 luni. Abia anul acesta a aparut unul care trece de 1.5 ani. efectele negative la buze au aparut la folosirea gelurilor de silicon, sculptra, dermalive, etc INTERZISE dealtfel in buze.

Citește și:

Oamenii le-au injectat sub mirajul cuvintului "definitiv". Asadar orice modificare produsa de acidul hialuronic, dispare odata cu el. Felul in care doctorul il administreaza este alta poveste si de aceea este bine sa cautam o clinica serioasa.

8. Cat costa o astfel de interventie?

Este un tratament costisitor care pleaca de la 270 euro dar poate sa fie si 340 sau chiar dublu. pretul depinde de fapt de necesarul de substanta si de modul ei de administrare. La consultul initial pacientul primeste toate detaliile.

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.