Setari Cookie-uri

Cum sa ai sprancene perfecte?

Nu vrei sa apelezi la un specialist in ceea ce priveste pensatul? Nicio problema! Noi te ajutam cu cateva sfaturi utile care sa iti usureze munca si sa te poti pensa singura in confortul casei tale.

Au fost perioade in care se purtau sprancele nepensate, cat mai dese si mai naturale. Apoi se purtau cele subtiri si creionate, dar din nou moda ne spune ca naturalul este in trend si are de gand sa ramana asa pentru o lunga perioada de timp.

Pana la urma fiecare adopta stilul care i se potriveste si adapteaza trendurile la propriile nevoi si dorinte.
Sprancenele ar trebui sa fie personalizate pentru ca fiecare dintre noi are o fizionomie aparte, iar acestea ne ajuta sa ne punem in valoare trasaturile mult mai bine.

Iata cateva sfaturi pentru a avea sprancene perfecte in cazul in care nu vrei sa apelezi la un specialist.

foto portret femeie tanara sursa shutterstock

Incepe prin a desena forma sprancenei perfecte: in fata unei oglinzi ia un creion si asaza-l vertical lipit de eteriorul nasului – de acolo trebuie sa inceapa spranceana ta, tot ceea ce este in exces trebuie sa elimini. Apoi asaza creionul in diagonala fara sa il dezlipesti de exteriorul nasului astfel incat sa iti dai seama unde trebuie sa arcuiesti spranceana. Ultimul pas: trebuie sa misti creionul pana la coltul exterior al ochiului fara sa il dezlipesti de nas; acolo trebuie sa se termine spranceana ta.

Citește și:


Forma sprancenei
: dupa ce ai dat acest contur si stii care sunt punctele in care trebuie sa lucrezi, incearca sa nu te abati foarte mult de la forma naturala a sprancenelor tale pentru ca rezultatul nu va fi unul foarte multumitor.

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.