Setari Cookie-uri

Cum sa ai sprancene perfecte?

Nu vrei sa apelezi la un specialist in ceea ce priveste pensatul? Nicio problema! Noi te ajutam cu cateva sfaturi utile care sa iti usureze munca si sa te poti pensa singura in confortul casei tale.

Nu vei avea niciodata spranece la fel. Ele nu sunt egale si nu ai cum sa faci tu sa fie egale. Nu exagera cu pensatul si nu incerca sa faci imposibilul pentru ca nu va iesi nimic bun din asta.

Sprancenele trebuie sa se potriveasca fizionomiei tale si stilului tau. Nu incerca sa le arcuiesti prea mult daca forma lor si fizionomia ta nu iti permit acest lucru pentru ca nu vei avea un look foarte natural.

Apeleaza la un specialist. Daca este pentru prima oara cand vrei sa te pensezi incearca sa te lasi pe mana unui specialist care iti va da forma potrivita. Va fi mult mai usor sa le intretii apoi singura.

Tine minte! Inainte de a pensa, tunde sprancenele pentru ca iti va fi mult mai usor sa identifici firele in plus. Continua apoi cu smulgerea lor incetul cu incetul pana cand ajungi la forma dorita.

NU smulge niciodata mai multe fire in acelasi timp si nu te pensa seara sau la lumina unui bec cam chior. Incearca sa te pensezi la lumina zilei pentru ca astfel vei vedea si firele de par invizibile.

Citește și:

Alege o penseta cu care sa te poti descurca. Vei vedea ca acestea au diferite forme si marimi. Te sfatuiesc sa le incerci si sa o alegi pe cea cu care te descurci cel mai usor.


Penseta
se dezinfecteaza inainte si dupa fiecare utilizare!

Daca se intampla sa inlaturi mai multe fire decat ar trebui sa o faci in mod normal, sau ai mici goluri in sprancene, apeleaza la un creion special pentru a le da un contur cat mai natural.

foto prima pagina machiaj sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.