Setari Cookie-uri

3 Tipuri de saruri de baie care te scapa de celulita

Sarea de baie te scapa de celulita si de ridurile fine!

Am descoperit trei saruri de baie carora li s-a atestat eficienta in combaterea celulitei, cu valente terapeutice exceptionale. Dizolvate in apa, acestea vor optimiza procesul de eliminare al toxinelor si in acelasi timp vor aduce pielii tale un plus de finete si elasticitate. De asemenea, sunt recunoscute si proprietatile calmante, relaxante ale sarii de baie, iar printre cele mai bune se numara sarea de Himalaya, sarea de la Marea Moarta si sarea de baie botanica din Praid.

Sarea de Himalaya este, dupa spusele specialistilor, cea mai complexa si cea mai pura sare dintre toate tipurile existente. In compozitia sa se gasesc 84 de minerale, o adevarata oaza de sanatate… Toate aceste elementele le gasim si in corpul omenesc, tocmai de aceea este atat de cautata…

Odata dizolvata in apa, Sarea de Himalaya va stimula circulatia sangelui, va relaxa muschii si va regla tensiunea arteriala. Procesul de eliminare al toxinelor e la cote maxime, iar aspectul pielii devine mult mai tonifiat si in acelasi timp mult mai sanatos. “ Coaja de portocala” dispare in cateva saptamani, mai ales daca vei respecta si reteta unui regim de masa cat mai sanatos si daca vei face miscare. In plus, vaporii care se formeaza de la Sarea de baie de Hymalaia sunt benefici pentru intreg sistemul respirator si nu in ultimul rand pentru sinusuri.

Citește și:

Poate contine si uleiuri esentiale de Geraniu Bourbon si Cardamon, excelente pentru redarea elasticitatii pielii.

Sarea de baie de la Marea Moarta

Un ingredient- minune de pus in cada ta cu apa calda… Sarea de baie de la Marea Moarta 100% naturala este o sursa de sanatate si frumusete, iar calitatile sale sunt recunoscute peste tot in lume. Are un continut de saruri si minerale de 30 de ori mai mare decât al altor mari si oceane, tocmai de aceea este recomandata in combaterea celulitei si in vindecarea anumitor afectiuni ale epidermei. Poate oferi exfoliere la cote maxime, poate stimula circulatia sangvina si in acelasi timp poate creste imunitatea pielii, reducand vizibil semnele trecerii timpului. Este ideala in tratamentele folosite la ingijirea unghiilor, dar si in tratamentele faciale.

Sare de baie botanica din Praid

Citește și:

Oboseala si stresul sunt alungate cu o cada plina cu apa calda in care ai adaugat sare de baie de Praid. O sursa de relaxare si tonifiere foarte buna, mai ales atunci cand vrei cu adevarat sa iti rasfeti simturile. Este o sare de baie imbogatita cu diferite plante si arome ce provine din Praid, o localitate situata la poalele muntilor Gurghiului. Este excelenta in combaterea afectiunilor reumatismale, foarte eficienta in lupa cu celulita.

Mai multe despre sarea de baie de la Marea Moarta gasiti pe ecotrend.ro
Madalina Racorean

Vizionare placuta


Kudika
14 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.