Setari Cookie-uri

Cosmetice BIO

Cosmeticele bio sunt cea mai buna solutie atunci cand te gandesti la ingrijirea tenului, a corpului, a mainilor, a parului sau chiar a picioarelor!

Usor usor ne intoarcem catre natura si catre produse cat mai naturale atat in ceea ce priveste alimentatia, dar si mai mult de atat, in ceea ce priveste produsele cosmetice.

Cosmeticele bio sunt din ce in ce mai cautate si mai apreciate la noi in tara. Femeile incep sa isi dea seama de pericolele care se ascund in produsele ce contin ingrediente sintetice, artificiale.

Ceea ce trebuie sa stim insa este faptul ca aceste cosmetice bio nu sunt in totalitate naturale, dar nu se intervine foarte mult in procesul de preparare si nici nu contin conservanti.

cosmetice bio

foto uleiuri esentiale sursa shutterstock

Cosmeticele bio sunt mai eficiente decat celalte din mai multe puncte de vedere:

1. Chiar daca pretul este mai ridicat decat in cazul altor cosmetice, cele bio sunt de calitate superioara si nu riscati sa manifestati reactii adverse.


2.
Cremele antirid sunt mult mai eficiente pentru ca produsele bio se bazeaza pe proprietatile plantelor naturale care sunt mult mai eficiente decat ingredientele artificiale.

Citește și:

3. Sunt mai bune pentru sanatate pentru ca nu contin ingrediente artificiale si nu agreseaza in niciun fel organismul, nu ii modifica starea de functionare si nu produce reactii adverse.

Recomandarile noastre de cosmetice bio pentru ingrijirea zilnica:

Cosmetice bio pentru ten:

1. Crema de fata cu ulei de argan si acid hialuronic - pret: 54,50 lei - produs disponibil pe site-ul Bio-Cosmetics.ro

2. Apa tonica cu trandafir - pret: 43 lei - produs disponibil pe site-ul Bio-Trade.ro

3. Lapte demachiant cu Aloe Vera Bio - pret: 39 lei - produs disponibil pe site-ul Bio-Cosmetics.ro

Vizionare placuta


Kudika
18 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.