Setari Cookie-uri

Top 10 magazine online de cosmetice

Magazinele online de cosmetice ne ofera posibilitatea sa alegem dintr-o varietate foarte mare de branduri dar si de produse dintre cele mai cunoscute. Procedura este foarte simpla, iar produsele ajung in cel mai scurt timp fara taxe de transport. Acum este mult mai usor sa iti achizitionezi produsele preferate.

4. PensuleMachiaj

Nu este vorba despre un magazin online unde se gasesc numai gene false, pensule pentru machiaj si alte accesorii pentru machiaj, desi astfel s-a impus initial pe piata. Este un site care ofera o gama larga de produse cosmetice, dar si farduri si produse pentru machiaj si manichiura, inclusiv pentru saloane.

Au foarte multe lucruri utile, mai ales ca produsele lor sunt utilizate si recomandate in cadrul cursurilor de machiaj si hairstyling. Vizitati-l si nu veti regreta.

5. BottegaVerde

Este o marca italieneasca din inima Toscanei, datand din 1972 si foloseste ingrediente vegetale in producerea cosmeticelor pe care le comercializeaza. Toate produsele lor cosmetice si de machiaj se bazeaza pe extracte din plante, ierburi medicinale si uleiuri vegetale - adevarate minuni ale naturii. In plus, pe site-ul lor gasesti nu doar o foarte mare varietate de produse cosmetice naturale, pentru orice nevoie, la preturi foarte bune, dar si o comunitate de utilizatori cu care se impart sfaturi de frumusete si ingrijire foarte utile.

Citește și:

6. eMAG

Cel mai mare magazin online de la noi, un fel de Amazon, era imposibil sa nu aiba si produse cosmetice. Pe langa faptul ca varietatea brandurilor si a produselor este incomparabila, preturile sunt foarte bune si au discounturi periodice, inclusiv la aceasta categorie. Acum gasesti la acest retailer si dermatocosmetice.

7. Produsecosmetice

Un alt magazin online de cosmetice care ofera o paleta larga de produse profesionale dintre cele mai exclusiviste la preturi mult mai accesibile decat ceea ce gasim pe piata. In plus, colaboreaza cu mai multe firme de curierat, astfel incat sa se asigure ca produsele cosmetice de cre ai nevoie ajung cat mai repede la tine.

8. Aoro

Unul dintre cele mai mari magazine de produse de machiaj si cosmetice online, in mai multe tari, este prezent si in Romania. Aici sunt disponibile multe branduri de parfumuri de nisa si cosmetice cunoscute in intreaga lume. De cele mai multe ori, gasesti articole de la branduri disponibile doar in strainatate, iar produsele sunt la preturi mult mai reduse decat in magazinele din afara. Totodata, magazinul dispune si de produse tip aparate de ingrijire personala de calitate superioara.

9. Hiris

Te simti unica pentru ca in acest magazin online gasesti produse cosmetice de lux si parfumuri de firma. Multitudinea brandurilor si a produselor va satisface chiar si cele mai exigente cereri.

10. AVON

Un brand international de renume specializat in produse cosmetice marca proprie, AVON ne ofera o gama foarte variata de produse. De asemenea, livrarea se realizeaza prin reprezentant cu care stabilesti intalnirea, asa ca produsele preferate sunt doar la un click distanta si gata sa le primesti cat mai repede. Cu siguranta fiecare dintre noi a folosit cel putin unul din produsele lor si are favorite printre gamele lor.

Citește și:

Citeste pe Kudika:

Preferatele lunii: Noutati in frumusete

Cosmetice Bio

Sfatul specialistului: Ingrijirea tenului sensibil in sezonul rece

foto prima pagina femeie frumoasa acasa sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.