Setari Cookie-uri

Tot ce trebuie sa stii despre caderea parului

Totul are o rezolvarea asa ca hai sa vedem ce se intampla cu parul tau!

Prea mult stres

Stresul zilnic este din ce in ce mai daunator si se pare ca scoate la iveala din ce in ce mai multe afectiuni pe care pana acum nici nu le banuiam. Caderea parului este un alt efect al stresului cu care ne confruntam zilnic. In aceste cazuri tratamentele sunt costisitoare si de lunga durata pentru ca parul se regenereaza mult mai greu daca nu este afectat de o cauza interna ce poate fi stabilizata mult mai usor.

Probleme hormonale

De-a lungul timpului fiecare dintre noi ne confruntam cu probleme si dereglari hormonale care tind sa aiba diverse manifestari. De la eruptiile acneice si pana la caderea excesiva a parului hormonii ne dau batai de cap din cand in cand. In acest caz se recomanda investigatii medicale de specialitate numai sub indrumarea unui medic.

Mostenire genetica

Sa va spun cazul meu: mama are un par de Ileana Cosanzeana, iar tatal meu abia mai are cateva fire razlete chiar daca varsta nu il scuza (in tinerete avea un par ca al lui Dr. Sheperd – pentru cei ce urmaresc serialul Grey’s Anatomy) asa ca eu am mostenit genele tatalui meu care sunt cam certate cu podoaba mea capilara.

Citește și:

Sa va spun drept, eu nu ma impac bine cu analizele de sange, asa ca am renuntat la asta si am trecut pe tratamente naturiste care combat caderea parului.

Le gasiti si voi chiar AICI.

Folosirea produselor nepotrivite

Sigur ai vazut si tu reclama la ultimul balsam de par sau ultima masca ce iti promite ca in doar cateva minute iti va repara parul redandu-i stralucirea si elsaticitatea. Si mai sigur de atat ai si cumparat produsul respectiv pentru ca pursi simplu nu stii ce sa mai faci pentru parul tau, pentru ca el sa arate cat mai bine si sa te asculte.

Nu testa toate noutatile de pe piata in materie de produse de styling si intretinere pentru ca nu asta este cea mai buna varianta. Vezi ce produse ti se potrivesc exact pentru tipul tau de par si nu renunta la ele doar de dragul reclamelor.

De cele mai multe ori caderea parului este o problema interna ce merita investigata si tratata sub indrumarea si supravegherea atenta a unui medic specialist.

Citește și:

Foto prima pagina: femeie suparata, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.