Setari Cookie-uri

Tot ce trebuie sa stii despre caderea parului

Totul are o rezolvarea asa ca hai sa vedem ce se intampla cu parul tau!

Caderea parului este o afectiune ce ameninta din ce in ce mai multe persoane, dar se pare ca femeile au cel mai mult de suferit. Chiar daca si barbatii sunt afectati de caderea parului, femeile tind sa acorde o importanta mult mai mare acestui subiect pentru ca asa cum spun unele studii, podoaba capilara este o dovada de feminitate.

Cu cat parul este mai lung si mai bogat, cu atat o femeie este mai seducatoare.
Motivele pentru care parul nostru incepe sa cada sunt multiple: de la stresul zilnic pana la lipsa vitaminelor si mineralelor din corp este cale lunga presarata cu multe obstacole.

foto: femeie blonda, Shutterstock

Iata cele mai intalnite motive din cauza carora ne cade parul:

Deficit de fier

Se spune ca fierul ajuta la regenerarea parului nostru si il si face sa arate cat mai sanatos si mai bogat asa ca una dintre probleme poate fi o usoara anemie sau lipsa rezervelor de fier din organism, problema ce poate fi depistat numai in urma unor investigatii medicale de specialitate.
Tratamentul este de cele mai multe ori medicamentos.

Citește și:

Coafat excesiv

In ultimul timp avem tendinta de a ne coafa si de a ne aranja parul zilnic fie asta si numai cu ajutorul produselor cosmetice. In momentul in care parul este agresat zilnic cu ajutorul placii de indreptat parul, al ondulatorului, al periei rotative sau al uscatorului de par acesta isi pierde din stralucire si din elasticitate.

Cu timpul devine tern, uscat si chiar imposibil de coafat pentru ca isi pierde din rezistenta devenind casant.

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.