Setari Cookie-uri

10 Modele de unghii cu gel

Manichiura cu gel este utilizata de catre cele mai multe dintre doamne. Fie ca nu ai timp sa mergi in fiecare saptamana la manichiura, sau unghiile tale nu rezista mai mult de doua zile, manichiura cu gel este cea mai buna alternativa daca vrei sa ai intotdeauna o manichiura eleganta si curata.

French clasic

French clasic

Daca nu vrei sa iesi din tipare dar totusi vrei sa te afisezi cu niste maini impecabile opteaza pentru o manichiura french clasica. French-ul clasic nu se va demoda niciodata, iti va da un aer elegant si sofisticat si va face fata cu succes oricarei tinute.
Primul set pentru manichiura french clasica a fost inventat de Jeff Pink, fondatorul Orly, pentru a raspunde nevoilor actritelor din anii '70 care trebuiau sa isi asorteze manichiura la fiecare tinuta. La scurt timp manichiura french a devenit un must have printre fashioniste. Fie ca o realizezi acasa cu ajutorul sabloanelor sau ca optezi pentru unghii cu gel construite de un tehnician profesionist intr-un salon, manichiura french clasica va ramane cel mai versatil model de manichiura.

foto manichiura french sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.