Setari Cookie-uri

10 Creme excelente pentru pielea USCATA

Pielea uscata este destul de greu de intretinut si nu are un aspect tocmai placut, mai ales cand trebuie sa fii o aparitie in rochita de vara sau in fuste. Sunt sigura ca ai incercat diferite creme, uleiuri si lotiuni care insa nu au dat cele mai bune rezultate. Noi ti-am pregatit 10 creme puternic hidratante care te vor ajuta cu siguranta.

LAVERA Crema BIO hidratanta pentru corp cu ulei de jojoba, unt de shea si aloe vera

LAVERA Crema BIO hidratanta pentru corp cu ulei de jojoba, unt de shea si aloe vera

Pe baza de ingrediente 100% naturale, organice - ulei de jojoba si gel de aloe vera - crema fara parabeni Lavera este recomandata pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru cea sensibila.

Ingredientele active 100% naturale - ULEI DE JOJOBA, UNT DE SHEA, ULEI DE MIGDALE DULCI, ULEI DIN SOIA, ULEI DE FLOAREA-SOARELUI, EXTRACT DE MUSETEL, EXTRACT DE GALBENELE, APA DE HAMAMELIS, ALOE VERA contribuie la mentinerea echilibrului natural al pieli si au rol de a stimula regenerarea celulara.

Extractul de aloe vera contine vitamina E, acid linoleic (omega 6), acid oleic (omega 9), acid palmitic si este un ingredient pretios recomandat in cazul arsurilor solare, iritatiilor si eczemelor. Are efecte puternic hidratante si regenerante.

Citește și:

Mai multe produse Lavera AICI

Citeste si Sfaturi pentru o piele ferma si sanatoasa

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.