Setari Cookie-uri

Sfaturi pentru o piele ferma si sanatoasa

Cum sa-ti pastrezi pielea sanatoasa si stralucitoare

Pielea este considerata cel mai mare organ al omului. Probabil ca este si cel mai expus factorilor nocivi. Ingrijirea pielii trebuie sa inceapa de la interior. Oricate lotiuni, creme si uleiuri folosesti, acestea nu vor avea niciun efect daca nu primesc putin ajutor din partea ta.

STIL DE VIATA

Primul pas este adoptarea unei diete echilibrate. Trebuie sa iti introducei in alimentatie cat mai multe fructe , legume si peste. Chiar daca nu te dai in vant dupa acesta, trebuie sa stii ca somonul, de exemplu este foarte bogat in omega-3 iar citricele sunt bogate in vitamina C, care ajuta la vindecarea pielii.

sursa foto: shutterstock.com

Consumul de apa este si el foarte important pentru frumusetea pielii. In ciuda studiilor halucinante facute in ultimii ani, apa hidrateaza. Serios. De aceea trebuie sa consumi cel putin 6 pahare de apa pe zi. Ideal ar fi sa renunti o perioada la sucuri pentru ca organismul tau sa poata scapa de toxinele acumulate. Vei observa ca dupa o perioada, nici macar nu vei mai pofti la un pahar cu bautura acidulata.

Citește și:

Inca nu faci sport? Trebuie! Exercitiile fizice cresc circulatia sanguina si iti oxigeneaza corpul. Prin urmare, pielea ta va fi mai sanatoasa. Gaseste 30 de minute macar de trei ori pe saptamana pentru a face miscare. Chiar daca esti foare ocupata, aceasta nu este o scuza pentru a nu face sport. Iesi in parc si fa plimbari alerte, urca pe scari sau coboara cu o statie mai devreme si mergi pe jos intr-un ritm sustinut.

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.