Setari Cookie-uri

Secretele frumusetii inspirate de natura

Frumusetea se inspira din ingredientele naturale. Frumusetea este naturalete si asta nu o spunem doar noi. Descopera adevaratele secrete ale frumusetii inspirate din natura!

Natura ne da tot ceea ce avem nevoie pentru a fi sanatoase, frumoase si pentru a ne mentine tineretea cat mai mult. Trebuie doar sa stim unde si ce sa cautam, cum sa folosim si pentru ce.

Natura a inspirit omul inca de cand acesta a fost creat, dar in ultimul timp se pune accentul foarte mult pe frumusetea inspirata din natura si pe tratamentele cosmetice cat mai naturale.

foto: femeie frumoasa, Shutterstock

Uleiul de cocos

Uleiul de cocos este considerat unul dintre cele mai pretioase uleiuri pentru frumusetea femeilor si pe buna dreptate. Beneficiile si multiplele intrebuintari pe care acesta le are il fixeaza in topul celor mai bune uleiuri esentiale.

Se poate folosi pentru tratamentele cosmetice ale tenului, se poate folosi pentru hidratarea si hranirea pielii, pentru tratamentele impotriva caderii parului si pentru multe alte lucruri importante pentru frumusetea noastra.

Citește și:

Fructele de padure

Fructele de padure sunt foarte bogate in vitamine, minerale si nutrienti pentru sanatatea noastra lucru ce contribuie intr-o foarte importanta masura si la sanatatea si aspectul tenului nostru.
Un consum optim de fructe de padure poate reduce subatantial folosirea unor produse cosmetice ineficiente.

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.