Setari Cookie-uri

Secretele frumusetii inspirate de natura

Frumusetea se inspira din ingredientele naturale. Frumusetea este naturalete si asta nu o spunem doar noi. Descopera adevaratele secrete ale frumusetii inspirate din natura!

Buretele natural

Ne place sa avem pielea fina si catifelata cu un aspect luminos si mereu tanar. Apelam la tot felul de exfolianti cosmetici si la tot felul de tratamente care nu contin nici pe departe ingrediente naturale benefice pielii noastre.

Cel mai bun exfoliant este buretele de mare natural care indeparteaza celulele moarte de la nivelul pielii permitand acesteia sa se regenereze natural.

Sarea de mare

Sarea de mare este un alt ingredient natural ce are multiple intrebuintari pentru frumusetea noastra. Se poate folosi pentru a avea o baie relaxanta, pentru exfolierea picioarelor, pentru realizarea scrub-urilor naturale care ne ajuta sa avem o piele frumoasa si sanatoasa.
Se poate adauga si in balsamul de par pentru un plus de hidratare.

Uleiul de masline

Uleiul de masline este unul dintre cele mai comune uleiuri pe care le folosim in tehnicile de infrumusetare si in ritualurile de relaxare. De la hidratarea tenului, a parului, a unghiilor si a pielii, pana la tratarea diferitelor afectiuni ale pielii, uleiul de masline este o binecuvantare pentru frumusetea naturala.

Citește și:

Mierea

Mierea are proprietati vindecatoare, atiseptice, hidratante si super hranitoare. Se poate folosi pentru orice tratament cosmetic preparat in casa, pentru orice parte a corpului si pentru orice ritual de infrumusetare. Fiind alimentul care nu se strica niciodata, nu are reactii adverse.

Menta

Menta este deosebit de eficienta in ceea ce priveste cearcanele si pungile de sub ochi. Cateva frunze de menta strivite se lasa sub ochi si cearcanele dispar in 10 minute.

foto prima pagina: femeie tanara si frumoasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.