Setari Cookie-uri

Invata sa aplici corect produsele de beauty

Tu stii sa folosesti si sa aplici corect cele mai importante produse de beuty? Noi ti-am pregatit cateva sfaturi practice care cu siguranta te vor ajuta sa iti imbunatatesti tehnica de machiaj.

Chiar daca obisnuiesti sa te machiezi zilnic sau nu sunt sigura ca ai acasa o intreaga trusa de machiaj pe care ar fi invidios chiar si un make-up artist.

Nu folosesti ruj rosu, dar il ai in casa pentru orice eventualitate. Nici tusul negru nu intra in topul preferintelor tale, dar niciodata nu stii cand vrei sa iti faci un machiaj tip cat eye, nu-i asa?

Si rimelul ala rezistent la apa? Nici macar vara nu il folosesti cand mergi la piscine, dar trebuie sa existe in trusa ta de make-up indiferent de situatie.

foto: fata tanara cu pensula de machiaj in mana, shutterstock

Stii diminetile in care cu o mana tii cana de cafea si cu cealalta iti intinzi cat poti de bine fondul de ten? Sau cu o mana iti aranjezi parul si cu cealalta iti aplici blush-ul? Apoi iesi afara in lumina soarelui si constati ca fondul de ten nu este intins bine, ca blush-ul este mai intens pe o parte si pe cealalta este mai estompat, iar rimelul nici nu a trecut pe genele de jos?

Citește și:

Ei bine, toate aceste lucruri si multe altele reprezinta greseli in ceea ce priveste modalitatea in care aplicam corect produsele de beauty.

Iata cateva sfaturi practice:

Fondul de ten se aplica din centul fetei catre exterior cu ajutorul unei pensule speciale. Daca iti place sa folosesti un buretel pentru fondul de ten trebuie sa executi miscari de tapotare pentru ca intreaga suprafata sa fie acoperita la fel de bine.

Blush-ul se aplica folosind tehnica cifrei 3. Incepi de la jumatatea fruntii si desenezi un semicerc (jumatatea cifrei trei) pana la nivelul pometilor, iar celalalt semicerc se continua pana sub barbie. Astfel chipul tau va fi perfect conturat.

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.