Setari Cookie-uri

Invata sa aplici corect produsele de beauty

Tu stii sa folosesti si sa aplici corect cele mai importante produse de beuty? Noi ti-am pregatit cateva sfaturi practice care cu siguranta te vor ajuta sa iti imbunatatesti tehnica de machiaj.

Pudra compacta sau pulbere (depinde in functie de preferinte) se utilizeaza doar pe zona T, acolo unde tenul produce cat mai mult sebum si este nevoie de un ajutor pentru a reduce aspectul lucios al tenului.
Clestele pentru gene se tine la un unghi de 45 de grade si se apasa foarte incet astfel incat sa nu lezam genele.

Rimelul se aplica folosind o miscare de "dute-vino" a pensulei pentru a nu incarca genele si pentru a le separa in cazul in care se lipsesc de la excesul de mascara. Nu uitam ca pensula trebuie curatata de excesul de produs.

Pentru a aplica corect tusul de ochi si pentru a nu fi nevoita sa incerci de 10 ori pana iti iese asa cum trebuie, foloseste o lingura. Cu ajutorul cozii de lingura traseaza o linie dreapta care sa arate precum o codita a ochiului. Intoarce apoi lingura si pozitioneaz-o astfel incat sa iti acopere ochiul si sa mai ramana doar o portiune subtire de pleoapa pe care sa trasezi linia dreapta. In acest fel "machiajul tau de pisica" vor arata impecabil.

Citește și:

Pentru machiajul ochilor foloseste nuante de fard mai inchise catre coltul exterior al ochiului si altele mai deschise spre coltul interior astfel incat privirea sa iti fie cat mai luminoasa.


Samponul uscat
se aplica direct la radacina si apoi se maseaza pielea capului astfel incat sa se elimine surplusul de pudra si sa dispara aspectul de par gras.


Dupa ce ai aplicat sampon uscat
este indicat sa aplici un spray sarat pentru ca textura parului tau sa revina la forma initiala.

Onduleaza un pic parul pentru a avea mai mult volum si pentru a-l putea aranja mai usor.

Spray-ul fixativ se aplica de la 8-10 centimetri distanta si nu se pulverizeaza in exces pentru a impiedica firele de par sa se lipseasca si pentru a nu capata un look nu foarte placut.

foto prima pagina: femeie cu bigudiuri in cap, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.