Setari Cookie-uri

Cele mai vechi secrete de frumusete de la Hollywood

Cele mai interesante trucuri de frumusete le invatam de la Hollywood!

Descoperim din ce in ce ai multe trucuri de frumusete care ne ajuta sa ne imbunatatim aspectul fizic, sau care ne ajuta sa avem grija de noi si de infatisarea noastra din ce in ce mai bine.

Sunt trucuri care ne ajuta sa economisim timp, altele care ne ajuta sa economisim bani si tot asa. Altele ne invata cum sa aratam mai bine, cum sa ne facem buzele sa para mai mari, genele mai lungi, nasul mai subtire si pometii mai plini.

Sunt cateva secrete de frumusete care dateaza de zeci de ani si pe care probabil inca nu le stim, dar marile vedete de la Hollywood le-au folosit cu incredere.

foto: fotografie alb-negru, shutterstock

Rita Hayworth era admirata pentru culoarea parului ei; un rosu natural extrem de frumos. Pentru a-si pastra aceasta semnatura, Rita isi aplica ulei pe par dupa fiecare spalare si isi tinea parul acoperit cu un prosop cald timp de 15 minute.

Citește și:

Dupa 15 minute se spala cu apa fierbinte si suc de lamaie pentru a elimina tot uleiul si pentru ca parul sa nu ramana gras.

Gloria Swanson era adepta alimentatiei sanatoase pentru a-si pastra tenul curat si pielea impecabila. "Cel mai mare secret de frumusete pe care il am sunt legumele crude. Le aplic pe fata si nu uit niciodata sa le consum in starea lor naturala. Din cate stiu eu nu exista un produs mai bun pentru frumusete decat legumele crude".

Sophia Loren a urmat toata viata o dieta mediteraneana religioasa care o obliga sa aiba pe langa ea intotdeauna o sticla de ulei de masline. Pentru a-si mentine pielea catifelata apela la o baie fierbinte in care picura cativa stropi de ulei.

Bette Davis era apreciata pentru ochii ei superbi. Pentru a-i pastra mereu la fel de stralucitori isi aplica felii de castravete crud si vaselina sub ochi pentru a evita formarea ridurilor.

Citește și:

Ingrid Bergman era cunoscuta pentru frumusetea ei naturala. Atunci cand era nevoita sa poarte machiaj, cantitatea acestuia era infima si isi radea un centrimetru de par din fata pentru a da impresia unei frunti mai late.

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.