Setari Cookie-uri

Cele mai vechi secrete de frumusete de la Hollywood

Cele mai interesante trucuri de frumusete le invatam de la Hollywood!

Greta Garbo este cunoscuta pentru ochii ei foarte expersivi. Ea obisnuia sa foloseasca un pic de vaselina sub ochi pe care o acoperea cu un fard inchis. De asemenea, pentru machiaj folosea vaselina amestecata cu un carbune pigmentat.

Marlene Dietrich, actrita de origine germano-americana avea foarte multe trucuri la care apela pentru a-si pune in evidenta trasaturile, dar cel mai cunoscut este folosirea unei benzi chirurgicale pentru a-si face un lifting facial temporar. De asemenea, Marlene si-a scos molarii pentru a-si evidentia si mai mult pometii.

Grace Kelly este cea care utiliza conturarea pometilor pentru a-si evidentia tasaturile. Printesa de Monaco folosea blush pentru a-si evidentia pometii: o nuanta mai inchisa pentru contur, si una mai deschisa pentru luminozitate.

Audrey Hepburn este diva cu ochi de caprioara. Genele ei lungi si bine definite ne-au atras intotdeauna. Secretul ei era despartirea fiecarei gene dupa ce isi aplica rimelul. In cest mod, genele nu se lipeau si aveau mult mai mult volum.

Citește și:

Marylin Monroe nu cred ca mai are nevoie de nicio prezentare. Buezele ei rosii insa au un secret foarte interesant. Nu erau atat de pline pe cat pareau, insa diva folosea cinci nuante de ruj pentru ca aceastea sa para mai pline. Cele mai inchise la culoare le folosea spre exteriorul buzelor, iar cele mai deschise spre interior.

Sursa: Elle.com

Foto prima pagina: Marilyn Monroe, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.