Setari Cookie-uri

5 Efecte nebanuite ale lotiunilor de plaja

Stiai ca lotiunile de plaja iti pot afecta sanatatea sanilor? Citeste mai departe si afla mult mai multe despre aceste produse!

Pentru ca se apropie sezonul de plaja, a pregatit un material util!

Suntem bombardate cu sfaturi despre protecia solara si cum razele soarelui ne distrug pielea, ca urmare, trebuie sa ne protejam de fiecare data cand iesim din casa chiar si pentru cateva minute.

Piata lotiunilor de plaja si a celor dedicate protectiei solare s-a dezvoltat din ce in ce mai mult in speranta ca si cererea va fi din ce in ce mai mare, lucru care nu a intarziat sa apara.

In fiecare vara ne gandim ce lotiuni si creme sa ne mai cumparam pentru ca pielea noastra sa fie intens protejata si sa nu aiba de suferit din cauza razelor ultraviolete.

foto: lotiune de plaja, shutterstock

Dar s-a gandit vreodata cineva la efectele ascunse pe care o crema pentru protectie solara le-ar putea avea asupra pielii noastre?

Am trecut in revista cateva dintre cel mai importante:

Citește și:

1. Iritatii ale ochilor

Daca din intamplare iti intra lotiune de plaja in ochi, clateste bine cu apa din abundenta si mergi la un control oftalmologic. Lotiunea de plaja poate afecta ochii si poate produce iritatii la nivelul acestora, iar in cele mai rele cazuri, orbirea.

2. Agravarea acneei

Lotiunile de plaja contin ingrediente ce pot sa iti afecteze pielea in cazul in care aceasta prezinta o acnee destul de grava. Pentru a evita situaiile neplacute poti sa apelezi oricand la o lotiune de plaja non-comedogenica si non-grasa.

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.