Setari Cookie-uri

5 Efecte nebanuite ale lotiunilor de plaja

Stiai ca lotiunile de plaja iti pot afecta sanatatea sanilor? Citeste mai departe si afla mult mai multe despre aceste produse!

3. Reactii alergice

Cremele de plaja pot contine, si cu siguranta cele mai multe dintre ele contin chimicale ce pot produce iritatii, mancarimi si roseate.

Pentru a te feri de toate aceste lucruri ar fi indicat sa apelezi la lotiunile de plaja hipoalergenice care prezinta un risc mult mai scazut, aproape invizibila si astfel te poti apara de riscurile crescute de a dezvolta alergii suparatoare.

4. Creste riscul de cancer la san

Poate ca aceasta afirmatie pare usor exagerata, dar unele dintre cremele si lotiunile de plaja contin ingrediente ce pot avea efect estrogenic asupra celulelor sanilor, iar de aici se poate dezvolta o forma cancerigena foarte neplacuta.

5. Provoaca durere in zonele cu pilozitate crescuta

Produsele pentru protectie solara vin in diferite variante: creme de plaja, lotiuni de plaja, geluri, spray-uri etc, asa ca este alegerea ta ce vrei sa folosesti. Pentru zonele cu o pilozitate abundenta este indicat sa folosesti geluri pentru ca au o textura mai usoara, nu usuca pielea si nu o deshidrateaza provocand uneori si dureri.

Citește și:

foto prima pagina: lotiune de plaja, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.