Setari Cookie-uri

Cum sa obtii un bronz artificial perfect

Nu ai tmip sa mergi la plaja sau la piscina pentru un bronz spectaculos si nici nu vrei sa apelezi la solarul artificial? Mai jos ai sa gasesti cateva sfaturi utile si cateva secrete pentru a obtine un bronz arificial perfect!

Alege cel mai bun autobronzant pentru pielea ta

Autobronzantul se gaseste in diferite forme: crema, lotiune, spray, servetele, gel etc. Pentru rezultate ideale apeleaza la varianta care iti este cea mai comoda si pe care crezi ca o poti utiliza cu usurinta.

Sfat util: pentru ten alege un autobronzat special creat pentru pielea sensibila a tenului si cel mai bine ar fi sa alegi un produs care iti ofera bronzare treptata pentru a te putea opri atunci cand nuanta este cea pe care ti-o doresti.

Tips & tricks pentru o aplicare eficienta

Chiar si cele mai costisitoare produse pot arata dezastruos pe pielea ta daca nu le aplici corect si daca nu tii cont de cateva sfaturi pentru o aplicare ideala.

1. Incepe de la picioare pentru a evita sa iti formezi cute pe abdomen si ai grija sa intinzi produsul uniform pentru a nu te alege apoi cu pete de toata frumusetea
2. Apoi aplica produsul de la genunchi pana la coapse
3. Urmeaza partea abdomenului si a pieptului
4. Brate, spate si gat
5. Pe fata aplica inainte o crema hidratanta si ai grija sa intre bine in piele inainte sa aplici produsul pentru autobronzare

Citește și:

Sfat util: daca ti se pare ca o zona are un ton mai inchis, aplica crema epilatoare si las-o pentru trei minute dupa care sterge cu un servetel. Problema este rezolvata pe loc.

Tip: daca vrei sa creezi o iluzie optica pentru un abdomen lucrat la sala si arme bine definite, aplica inca un strat foarte subtire de produs.

Secretele mentinerii unui bronz perfect

Apa este principalul inamic al bronzului artificial. Binenteles ca nu o sa iti spun sa nu te speli, dar incearca sa faci dusuri cat mai scurte si apa sa fie cat mai rece. Nu apela sub nicio forma la geluri de dus abrazive sau la scrub-uri pentru ca nu vor face altceva decat sa inlature produsul si sa lase urme neplacute.

Daca esti la plaja sau la piscina, alege un produs pentru protectie solara rezistent la apa pentru a te proteja mai mult.

foto prima pagina: femeie frumoasa, shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.