Setari Cookie-uri

Frumusetea la control: 7 lucruri pe care le-am invatat de la bunica

Invata si tu cele mai utile trucuri de frumusete de la bunica ta!

Cu siguranta si tu ai auzit-o pe bunica ta spunandu-ti ca trebuie sa iti lasi pielea sa respire, dar sa nu uiti nicioata sa iti dai cu crema pe maini in fiecare seara. Aceste mici trucuri de frumusete ne ajuta sa ne mentinem pielea tanara si frumoasa pentru mult mai mult timp.

Eu am doua bunici total diferite: una dintre ele este o femeie simpla de la tara, iar cealalta este o doamna cocheta care nu iese niciodata din casa nearanjata. Trebuie sa recunosc ca de la fiecare dintre ele am avut de invatat lucruri importante in ceea ce priveste frumusetea.

frumusete

foto: femeie tanara, shutterstock

Bunicuta clasica m-a invatat sa nu adorm niciodata fara sa imi dau cu crema pe maini pentru ca pielea trebuie sa imi fie mereu fina si catifelata atunxi cand dau mana cu cineva.

M-a mai invatat sa nu cumva sa adorm vreodata machiata oricat de obosita as fi. Tenul meu imi va fi recunoscator daca reusesc macar sa il demachiez in fiecare seara.

Citește și:

Cele mai multe trucuri de frumusete insa, le-am invatat de la cea despre care va spuneam ca este si a fost toata viata o femeie cocheta careia ii placea sa se aranjeze.

7 Trucuri de frumusete invatate de la bunica

1. Nu beau niciodata cu paiul

In momentul in care consumi orice bautura cu ajutorul unui pai, pielea din jurul buzelor se strange si astfel apar ridurile de expresie mult mai repede decat te astepti. Bunica mea ma atentiona de fiecare data cand ma vedea folosind paie.

2. Fiu blanda cu tenul meu

Cand te speli pe fata ai grija sa nu iti lezezi tesuturile si sa nu fii prea dura cu tenul. Spala-te cu miscari circulare usoare si nu insista mai mult de un minut.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.