Setari Cookie-uri

Frumusetea la control: 7 lucruri pe care le-am invatat de la bunica

Invata si tu cele mai utile trucuri de frumusete de la bunica ta!

3. Dormi intotdeauna pe spate

Stii ca de fiecare data cand dormi pe burta sau pe o parte te trezesti cu diverse dungi pe fata de la perna, de la asternuturi si de la pozitia somnului. Pentru a evita aceste inconveniente, incearca sa dormi cat mai mult cu fata in sus.

4. Imi hidratez tenul in fiecare zi

Pentru ca o piele deshidratata poate sa intampine multe probleme: pot aparea riduri mult prea repede, pot aparea ititatii, infectii, eczeme sau mancarimi. Asa cum atunci cand esti mica parintii iti maseaza pielea cu uleiuri special concepute pentru pielea fina a copiilor, asa si acum trebuie sa mentii acest ritual pentru a pastra sanatatea si frumusetea pielii tale.

5. Imi exfoliez tenul

Bunica mea isi exfolia tenul o data pe saptamana cu ingrediente de prin casa precum malaiul, taratele sau grisul. Asa am invatat si eu sa introduc acest obicei in ritualul meu de infrumusetare. Celulele moarte sunt indepartate, iar cele noi sunt incurajate sa creasca mai repede si mai frumos.

Citește și:

6. Am grija la ceea ce mananc

Mancarea grasa si nesanatoasa se va vedea pe tenul tau cum nici nu te astepti. Cu cat mananci mai multe fructe, legume si cruditati asa cum le gasesti in natura, cu atat tenul tau va arata mai bine si va fi mai luminos si mai curat.

7. Nu pierd orele esentiale de somn

Cele opt ore se somn pe zi sunt esentiale pentru o piele sanatoasa dar si pentru un organism care functioneaza asa cum trebuie.

foto prima pagina: femeie cu oglinda, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.