Setari Cookie-uri

Cum sa iti alegi uleiul de corp potrivit tipului tau de piele

Invata sa iti alegi uleiul de cop potrivit pielii tale!

Am invatat deja ca uleiul de corp este benefic pentru pielea noastra din mai multe puncte de vedere. Am inteles ca o piele frumoasa este o piele sanatoasa, iar pentru asa avem nevoie de pasi esentiali pentru o ingrijire potrivita.

Mai mult de atat, am invatat cat de sensibila este pielea noastra si ca delicatetea este litera de lege atunci cand vine vorba despre ingrijirea ideala a celulelor pielii.

ulei de corp

foto: femeie tanara si frumoasa, shutterstock

Am vorbit despre beneficiile uleiurilor de corp, despre utilizarile lor miraculoase si despre multe alte lucruri interesante, insa nu am vorbit despre cum ne putem alege uleiul de corp potrivit tipului nostru de piele sau potrivit nevoilor noastre.

Iata cateva sfaturi utile:

Ulei de corp pentru piele normala

Pentru o piele normala se potriveste orice tip de ulei care hidrateaza si hraneste pielea. Pielea normala suporta foarte bine toate ingredientele si se inflameaza foarte greu, asa ca nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta.

Citește și:

Poti alege chiar si un ulei de corp pe baza de apa. Acesta patrunde imediat in piele si ii ofera hidratarea de care are nevoie.

Ulei de corp pentru piele uscata

Daca ai pielea corpului uscata si vrei sa apelezi la o ingrijire speciala, atunci trebuie sa stii ca un ulei de corp pentru pielea uscata trebuie sa aiba multe proprietati de hidratare si de hranire.

Trebuie sa fie un ulei care sa intre mai usor in piele si sa fie un pic mai gras pentru a patrunde in tesuturi si in celule astfel incat hidratarea sa fie intensa.

Alege un ulei de corp bazat pe minerale, vitamine si plante naturale cu proprietati de hidratare cum ar fi levantica, musetelul sau galbenelele.

Ulei de corp pentru piele sensibila

Pielea sensibila va avea nevoie intotdeauna de ingrijire speciala si delicata. Pentru a alege un ulei de corp potrivit trebuie sa fii foarte atenta la ingredientele pe care acesta le contine.

Citește și:

Daca nu este un ulei natural neprocesat, ai grija sa nu contina ingrediente hipoalergenice sau comedogene.

Poti utiliza cu siguranta uleiurile de corp bazate pe aloe vera, musetel si alte plante care au un efect calmant asupra pielii.

AICI gasesti uleiurile de corp potrivite oricarui tip de piele.

Citeste pe KUDIKA:

Uleiul de corp - aliatul tau in frumusete

6 utilizari surprinzatoare ale uleiului de corp

Cele mai importante 5 lucruri pe care trebuie sa le stii despre uleiul de corp

foto prima pagina: femeie frumoasa, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.