Setari Cookie-uri

Cele mai bune 6 tratamente pentru cearcane si pungile de sub ochi

Afla care sunt cele mai eficiente tratamente si remedii naturale care te scapa de cearcane si pungile de sub ochi

4. Tratament cu felii de castravete pentru cearcane si pungile de sub ochi

Castravetele este foarte hidratant pentru zona ochilor si foarte revitalizant in acelasi timp. Contine foarte multa apa, Vitamina C si antioxidanti ce hidrateaza pielea si ii ofera luminozitate.

Aplica doua felii de castravete pe ochi si mentine timp de 10 minute. Cearcanele dispar in cateva minute, iar pungile de sub ochi sunt vizibil diminuate.

5. Tratament cu ceai verde pentru cearcane

Ceaiul verde contine multi antioxidanti si cafeina ceea ce inseamna ca este un puternic tonic revitalizant pentru pielea sensibila din jurul ochilor. Ai nevoie de doua pliculete de ceai verde pe care le-ai tinut in frigider timp de cateva minute.

Aplica-le pe ochi si stai asa timp de 15 minute.

Asta e tot.

6. Tratament cu ceai de musetel pentru cearcane

Musetelul este cunoscut pentru efectul lui calmant si antiinflamator. Se procedeaza la fel ca in cazul ceaiului verde. Pentru un plus de eficienta poti mentine pliculetele de ceai pe ochi timp de 20 de minute.

Citește și:

Cat de eficiente sunt aceste remedii?

Tratamentele naturistae si remediile cele mai simple sunt foarte eficiente, insa este nevoie de perseverenta si un pic de rabdare pentru ca timpul lor de actiune este un pic mai indelungat decat in cazul produselor cosmetice prezente pe piata.

De cate ori pe saptamana se pot aplica tratamentele?

Pentru ca vorbim de tratamente si ingrediente naturale, ele se pot utiliza ori de cate ori este nevoie pentru a putea ajunge la rezultatele dorite.

foto prima pagina: felii de castravete pe ochi, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.