Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Gesturi simple pentru o zi plina de energie, de dimineata pana seara

Toamna este un anotimp plin de culoare, de lumina calda si de zile cu temperatura ideala. In acelasi timp, trecerea de la vara la toamna ii afecteaza pe cei mai multi dintre noi iar acest lucru se resimte in primul rand prin scaderea nivelului de energie. Prin urmare, daca iti doresti o zi plina de energie de dimineata pana seara in ciuda schimbarii de sezon, iata care sunt cele cateva gestui mici pe care le poti face in fiecare zi, ca pe un ritual de buna dispozitie.

1. Incepe dimineata cu un mic dejun sanatos si echilibrat!

Organismul tau are cea mai mare nevoie de energie in prima parte a zilei. Tocmai de aceea, masa de dimineata este extrem de importanta. Alimentele consumate la micul dejun nu trebuie sa fie prea acide sau foarte grase. Laptele cu cereale, painea prajita sau iaurtul usor sunt doar cateva dintre produsele recomandate pentru micul dejun. De asemenea, acesta poate include chiar si fructe sau legume insa acestea trebuie insotite de alte alimente, pentru a proteja stomacul de aciditate.

2. Suna o persoana draga!

Sau da-i un mesaj. Trimite-i un email. In orice caz, cateva cuvinte frumoase spuse unei persoane dragi te vor umple de energie pozitiva, chiar daca nu v-ati mai vazut de foarte multa vreme. Fa acest lucru cu regularitate si vei observa cum relatiile cu oamenii dragi vor deveni mai puternice si mai stranse, cu fiecare zi care trece.

3. Exprima-ti sentimentele!

Nu de putine ori se intampla ca oamenii sa fie retinuti in exprimarea emotiilor, din numeroase motive. Studiile au demonstrat insa ca persoanele mai sincere si mai directe sunt mai fericite. Prin urmare, atunci cand ti-e dor, spune-i persoanei dragi ca iti lipsesti. Atunci cand tii la cineva, spune „te iubesc” iar atunci cand esti recunoscatoare pentru toate lucrurile bune din viata ta, spune cu incredere „multumesc!”.

4. Ai grija de pielea ta!

Nu doar starea de spirit poate fi afectata de schimbarile de anotimp, ci si pielea ta. Tocmai de aceea, ingrijirea corespunzatoare a tenului este un pas extrem de important indiferent de varsta. Pentru a se pastra tanara si catifelata, pielea are nevoie de hidratare atat din interior, prin consumul celor doi litri de apa zilnici, dar si de la exterior. Pentru a pastra prospetimea de dimineata a tenului, ofera-i acestuia rasfatul de care are nevoie prin utilizarea regulata a cremei Vichy Liftactive Supreme. Ingredientele speciale ale produsului ( adenozina, cafeina, ramnoza si neohesperidina) asigura pielii un aspect sanatos, intinerit si plin de vigoare, nu doar de dimineata, ci pe parcursul intregii zile. Vichy Liftactive Supreme are o textura placuta, care nu lasa o pelicula grasa pe piele si se absoarbe rapid in piele. Mai mult de atat, tehnologia day-proof garanteaza efectul de revitalizare si hidratare a pielii de dimineata pana seara iar tehnologica optica de corectare 3D este garantia eficientei imediate. Dupa numai o luna de folosire, tenul capata stralucire iar ridurile si imperfectiunile sunt vizibil reduse.

5. Fa multa miscare!

Profita de razele domolite ale soarelui de toamna si iesi la aer ca sa faci miscare. Pentru cei mai multi dintre noi, mobilizarea pentru a face sport de dimineata este aproape o misiune imposibila insa efectele acestuia nu doar ca se simt imediat, ci se si vad. O tura de parc sau cateva exercitii de aerobic iti vor pune sangele in miscare iar organismul tau va fi bine oxigenat. Iti poti imagina ca e similar cu momentul in care deschizi fereastra si tragi adanc in piept o gura de aer proaspat. In plus, muschii se tonifiaza si creste puterea de ardere metabolica. Mai mult de atat, te vei simti plina de energie pana la sfarsitul zilei.


Kudika
24 Septembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.