Monoi de Tahiti

Monoi de Tahiti

Pachete cadou cu produse naturale de Craciun

Monoi sau ulei dulce, parfumat, obtinut prin macerarea florilor de tiare in ulei de cocos, inseamna "ulei sacru" in Polinezia.
Pe langa parfumul sau extrem de senzual, Monoiul de Tahiti are numeroase utilizari cosmetice.

Monoi de Tahiti pentru ingrijirea pielii
Monoi de Tahiti imbina hidratarea intensa oferita de ulei de cocos, cu mirosul exotic al florii de tiare, dar si cu proprietatile acesteia, fiind un foarte bun calmant pentru pielea iritata.
Monoi de Tahiti are numeroase utilizari:
- ulei de masaj pentru relaxarea muschilor tensionati;
- ca tratament pentru pielea mainilor si picioarelor;
- in manichiura pentru inmuierea cuticulelor;
- face pielea mai fina si mai elastica si imbunatateste fermitatea acesteia;
- tratamente faciale si hidratare;
- bun demachiant.

Pret: 49 lei

Produs disponibil AICI

Black Friday 2016 pe Vegis.ro: Reduceri pana la 75% la produse naturiste, pe 18 noiembrie
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: