Setari Cookie-uri

Cosmetice de clasa

Peste tot: in reviste, la televizor sau pe marele ecran, suntem asaltate de chipuri perfecte...desavarsite din toate punctele de vedere! Cum reusesc sa arate atat de bine? Secretul unui machiaj de coperta, daca-l mai putem numi secret: cosmeticele profesionale!

De mai bine de doua decenii, produsele M.A.C. se bucura de un succes nebun, fiind extrem de cautate si apreciate, si castigand, in continuare, din ce in ce mai mult teren pe plan international. “Miraculoasele” cosmetice sunt renumite un numai pentru acoperirea excelenta, dar si pentru paleta extrem de variata de culori (paradis al culorilor care, de multe ori, se traduce insa prin dificultate in alegere), a fardurilor de ochi, de obraz si a rujurilor.

In mod surprinzator, aceste produse profesionale sunt comercializate cam la aceleasi preturi cu cele ale cosmeticelor de lux, desi calitatea produselor M.A.C., ireprosabila de altfel, este mult peste. Designul produselor M.A.C. se remarca printr-o eleganta simplitate, accentul fiind pus in primul rand pe continut si calitate, mai putin pe stralucire sau opulenta.

Ambasadorii M.A.C.

Printre celebritatile care au fost, intr-un moment al vietii lor, purtatoarele de cuvant ale celebrului brand, se numara: Sandra Bernhard, K.D. Lang, RuPaul, Lil Kim, Mary J. Blige, Shirley Manson, Pamela Anderson, Missy Elliott, Chloe Sevigny, Boy George, Christina Aguilera, Linda Evangelista, Diana Ross - M.A.C. Beauty Icon 2005, Liza Minnelli - M.A.C. Beauty Icon 2004, Elton John, Catherine Deneuve- M.A.C. Beauty Icon 2006, Eve, Dita von Teese, Debbie Harry, Lisa Marie Presley, Raquel Welch - M.A.C. Beauty Icon 2007, Barbie - in campania de anul acesta intitulata "Barbie Loves MAC".

Un articol de Silvia Nistor

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.