Setari Cookie-uri

Advertorial De la zero la zambet in 4 pasi simpli

Micul ghid al zambetului sincer si al chipului luminos

Semnul unui caracter puternic este forta de a zambi atunci cand viata iti da motive sa plangi iar acest lucru este cu siguranta un obicei bine sadit in fiecare femeie. Tocmai de aceea, primul si poate cel mai important sfat de infrumusetare primit vreodata este sa zambesti in fiecare zi. Acest gest atat de simplu are darul de a inradacina adanc in suflet toate momentele frumoase si de a estompa greutatea celor mai putin placute. Astazi iti oferim, alaturi de cele mai bune sfaturi pentru ingrijirea pielii, micul ghid al zambetului pe care il poti parcurge in doar 4 pasi simpli.

Nu ai nevoie de un motiv anume sa zambesti. Faptul ca ai inceput o noua zi din viata ta este principalul motor al gestului care iti poate aduce zambetul pe buze. Alaturi de cele 10 minute de exercitii usoare de inviorare care nu trebuie sa lipseasca diminetilor tale, obisnuieste-te sa zambesti. In aceasta maniera, iti vei incepe ziua cu multa energie, optimism si incredere in tine.

Al doilea pas care te va duce de la zero la zambet este sa te bucuri de inedit si de fiecare experienta noua. Unul dintre lucrurile care ne tin pe loc este teama de necunoscut insa atunci cand te motivezi singura sa depasesti aceasta frica de multe ori nejustificata, starea ta de spirit se va schimba in bine in mod vizibil si aproape imediat. Desigur, asta nu inseamna ca trebuie sa iti pui parasuta in spate si sa te arunci din avion chiar astazi. Poti incepe prin lucrurile mici. Depaseste-ti limitele cate putin in fiecare zi prin experiente noi. Testeaza un fel de mancare pe care nu l-ai gustat niciodata sau cumpara-ti acea rochie frumoasa la care ti-a ramas gandul insa nu stii daca ti se potriveste. De asemenea, daca nu cumva acest lucru face parte din rutina ta zilnica de infrumusetare, incearca produsele de ingrijire din gama Liftactiv de la Vichy. Gama antirid contine un cocktail minunat benefic tenului tau. Ramnoza, un zahar vegetal cu eficacitate ridicata, alaturi de acidul hialuronic fragmentat si cele 15 minerale esentiale din apa termala Vichy au grija de chipul tau in fiecare zi si corecteaza toate ridurile, inclusiv cele profunde.

Invata sa zambesti in fata neplacerilor. Viata ne ofera suficiente motive de fericire pentru care sa fim recunoscatoare insa la fel de adevarat este faptul ca ne lovim si de momente dureroase. Cel mai simplu mod prin care poti incepe sa depasesti astfel de situatii este sa zambesti. Desi suna ca desprins dintr-un discurs motivational, gestul este sustinut de stiinta. In astfel de cazuri, zambetul declanseaza in organism un semnal care iti programeaza creierul sa elibereze endorfine, moleculele fericirii. Aceasta subtila manifestare a puterii tale interioare te va ajuta sa treci mai repede peste etapele mai putin placute si sa intampini viitorul cu optimism.

Ai grija de tine pe interior si pe exterior. Inainte ca cei din jur sa te accepte si sa te iubeasca pentru ceea ce esti trup si suflet, tu esti prima care trebuie sa faca acest lucru. Cel mai bun exercitiu pe care il poti face in acest sens nu se petrece la sala sau in fata bolului de salata, ci in fata oglinzii. Iubeste-te asa cum esti si sterge semnele timpului de pe chipul tau folosind in fiecare zi produsele din gama Liftactiv de la Vichy.

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.