Setari Cookie-uri

Trucuri de frumusete

Ni se intampla de foarte multe ori sa fim atat de grabite, stresate sau ocupate, incat nu ne mai ramane timp sa ne rasfatam cu un tratament cosmetic. Totusi pentru respectul de sine se impune un minim efort. Desi nu trebuie sa aratam zilnic impecabil, un aspect neingrijit nu este deloc placut si lasa o impresie foarte proasta, chiar daca din punct de vedere profesional, activitatea este remarcabila. Pentru ca intelegem dorinta voastra fireasca de a arata bine fara prea mult efort si cu rezultate rapide, am hotarat sa va prezentam cateva trucuri pentru frumusete foarte utile.

Este inestetic, mai ales daca este des si negru. Daca ceara sau aparatul va irita, sau pur si simplu nu vreti sa-l epilati, si exista astfel de cazuri, decolorati-l. Folositi apa oxigenata simpla sau combinata cu amoniac si pudra de talc.

Fixativ pentru par

Daca nu vreti sa folositi foarte multe produse de styling, care, este adevarat, afecteaza in timp parul, si totusi vreti sa va fixati coafura, folositi un produs natural. Acesta este unul din secretele bunicii: amestecati apa de trandafiri cu zahar, turnati amestecul intr-un pulverizator si dupa ce va aranjati parul, pulverizati de la distanta. Aceasta solutie sporeste stralucirea parului vostru.

Machiajul

Machiajul strident nu este potrivit pentru zi. Aceasta este chiar o veste buna, avand in vedere lipsa timpului. Totusi am observat ca unele femei nu acorda importanta lucrurilor elementare, insa nu pleaca niciodata nemachiate de acasa. Si nu oricum, ci cu tonuri puternice, chiar in combinatii stridente. Acesta este un machiaj pentru seara, si chiar si atunci se impun unele restrictii. Ziua optati pentru un machiaj cat mai lejer, acesta va face sa pareti si mai tinere, sau, dupa caz, mai proaspete. Aplicati mascara, pudra sau fond de ten, un ruj discret si poate putin fard pe pleoape. Sunt foarte multe tinere care exagereaza cu fondul de ten sau cu pudra. In acest fel veti obtine un aspect artificial si contrar asteptarilor, veti evidentia si mai mult defectele. Daca aveti o anumita zona pe care vreti sa o acoperiti in mod deosebit, aplicati putin corector si stergeti usor zona respectiva, apoi aplicati pudra. Nu este nevoie sa incarcam intreaga fata.

Alegerea produselor

Foarte multe femei folosesc produse neadecvate problemelor pe care le intampina. Faceti o investitie utila si mergeti la un salon, sau profitati de campaniile pe care anumite farmacii le mai desfasoara uneori, si aflati neaparat ce tip de ten aveti, ce fel de par sau orice alte aspecte individualizate, si abia apoi investiti in produse scumpe sau incepeti un tratament.

Aerisiti-va

Nu am spus sa aerisiti camera, se subintelege. Prin acest indemn am vrut sa spun sa va aerisiti atat plamanii, inspirand si expirand zilnic, dimineata si seara, in fata geamului deschis, dar sa va “aerisiti” si creierul suprasolicitat. Aceste exercitii oxigeneaza si creierul, insa ar fi ideal daca in timp ce le faceti v-ati elibera de gandurile negative, ascultand eventual o muzica linistita. Aveti nevoie de numai cinci minute pentru a va umple de energie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.