Setari Cookie-uri

Trucuri de frumusete

Ni se intampla de foarte multe ori sa fim atat de grabite, stresate sau ocupate, incat nu ne mai ramane timp sa ne rasfatam cu un tratament cosmetic. Totusi pentru respectul de sine se impune un minim efort. Desi nu trebuie sa aratam zilnic impecabil, un aspect neingrijit nu este deloc placut si lasa o impresie foarte proasta, chiar daca din punct de vedere profesional, activitatea este remarcabila. Pentru ca intelegem dorinta voastra fireasca de a arata bine fara prea mult efort si cu rezultate rapide, am hotarat sa va prezentam cateva trucuri pentru frumusete foarte utile.

Planificarea

Cea mai sigura metoda pentru a reusi sa iti acorzi ingrijirea necesara este sa iti planifici timpul. Stabileste-ti dinainte una- doua zile speciale, in care sa iti acorzi o ora pentru ingrijirea totala si nu cauta scuze. Stabileste o zi mai putin aglomerata si tine-te de program. Fa din asta o prioritate, astfel incat nimic sa nu intevina (exceptand cazurile extreme).

Autosugestia

Zicala conform careia frumusetea porneste din interior contine mult mai mult adevar decat poate unele dintre voi credeati. Atunci cand ne simtim bine, aratam bine, fara prea multe eforturi, radiem si avem o stralucire aparte. Nimic nu functioneaza mai bine pentru starea de spirit decat autosugestia pozitiva. Incepeti ziua cu ganduri pozitive, scrieti-va mesaje si cititi-le cu voce tare. Spuneti-va de exemplu: “Sunt frumoasa si lumea ma iubeste!” sau “Astazi voi avea o zi deosebita”. Nu va ganditi ca exagerati, subconstientul vostru nu va face diferenta si va prelua mesajul ca atare, lucrand in favoarea voastra. Invatati sa folositi incredibila forta a subconstientului.

Un articol de Lucia Ionescu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.