Setari Cookie-uri

Test it: Ingrijirea parului

Cum ne ingrijim parul? Si mai important cu ce? Asa cum ne-am obisnuit, le-am lasat pe fetele de pe blogul desprecosmetice sa faca experimente:

Sampon Nivea Diamond Gloss & Masca de la Kallos

Dupa experienta neplacuta cu Asla Vital sampon, m-am trezit cu dusul in cap si cu doua optiuni: samponul Asla sau o butelca imensa de vreo 500 ml cu sampon Nivea. In mod obisnuit nu am incredere in cosmeticele disponibile in recipiente mari fiindca am impresia ca esentele tari vin in sticlute mici (nu trageti aiurea concluzii pripite din aceasta ultima afirmatie!) si nici Nivea nu ma incanta foarte tare (poate pentru ca e ieftin)… dar am incercat.

M-am spalat bine bine cu samponul si apoi mi-a pus masca de par de la Kallos pe care am lasat-o in par cam jumatate de ora. Mastile Kallos sunt grozave si ieftine. Te tin destul de mult, sunt foarte foarte hranitoare si fac miracole cu parul. Eu le folosesc de cativa ani buni si le-am ales pe acestea chiar si in defavoarea produselor profesionale.

Sunt disponibile in mai multe variante: cu placenta, cu miere si lapte, iar cea pe care am folosit-o acum nu stiu cu ce e, dar are o culoare coral (cred ca e cu fructe).

Dupa jumatate de ora, miracol! Parul meu prinsesem iarasi viata!

Samponul Nivea costa cam 12 lei/250 ml, iar masca de la Kallos vreo 10 lei (poate chiar mai putin).

Sampon cu bere pentru par ondulat si cret


Este cel mai bun sampon pentru par ondulat pe care l-am folosit pana acum. Cross my heart! Desi initial mi s-a parut cam ciudat sa ma spal cu bere, iar pe fundul sticlei erau niste depuneri ciudate, am hotarat sa il testez. Am facut baie destul de tarziu si mi-a fost lene sa ma mai usuc, asa ca am adormit asa. Dimineata ma asteptam sa vad un dezastru capilar, dar nu cred ca mi-a stat vreodata parul atat de bine. Devenise lucios, foarte lucios, buclele erau bine definite, iar multitudinea de fire rebele se calmase in sfarsit. Nu a trebuit sa folosesc spuma, nu m-am atins de difuzor si cu toate astea, am primit extrem de multe complimente legate de coafura. Am o mostra pe cale sa se termine, asa ca o sa imi cumpar asap o noua doza de sampon-bere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.