Setari Cookie-uri

Test it: Ingrijirea parului

Cum ne ingrijim parul? Si mai important cu ce? Asa cum ne-am obisnuit, le-am lasat pe fetele de pe blogul desprecosmetice sa faca experimente:

Si ar mai fi un motiv pentru care parul meu rezista cu atata stoicism la tot masacrul la care il supun. Mastile si balsamurile cu care il rasfat. Unul dintre ele ar fi balsamul de la Revalid cu extract de ovaz si proteine de grau, pe care l-am achizitionat impreuna cu crema, la promotie :) Le folosesc pe ambele, dar tot mai mult imi place balsamul fiindca nu incarca foarte mult firul de par, se clateste mai repede si nu trebuie sa-l tii pe par mai mult de 5 minute (cu crema trebuie sa stai 10). Ca orice balsam, mai ia din volumul parului dar macar il face mai lucios, mai greu si in cazul meu, il pot peria fara sa-l rup.

Varianta pe care o folosesc eu este cea veche. Ce se gaseste acum in farmacii este o formula noua cu un ambalaj la fel de nou.

In cazul in care sunteti norocoase puteti sa mai gasiti inca, in anumite farmacii pachetul cu balsam si crema gratuit. Daca nu, pretul balsamului, formula noua, Revalid este 40 lei.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.