Setari Cookie-uri

Test it: Ingrijirea parului

Cum ne ingrijim parul? Si mai important cu ce? Asa cum ne-am obisnuit, le-am lasat pe fetele de pe blogul desprecosmetice sa faca experimente:

Pretul este cam piperat, 58 de lei, dar merita.

Serul pentru varfuri deteriorate cu Keratina si Provitamina B5 Gerovital Plant

De obicei cand cumperi un produs, te astepti ca rezultatele sa nu fie pe masura promisiunilor de pe ambalaj. Daca ti se promite ca vei scapa de celulita, te astepti doar la diminuarea ei, daca reclama te asigura ca ridurile devin o amintire neplacuta, iti doresti doar sa nu mai fie asa pronuntate si in niciun caz nu te astepti sa ai pielea ca la 20 de ani.

Totusi, sunt si situatii mai speciale, cand produsul nu numai ca nu te ajuta deloc, ci inrautateste situatia. Asa a patit Iulia cu serul pentru varfuri deteriorate si masca de par Gerovital. De mentionat ca Iulia are parul uscat, vopsit (in repetate randuri) si de fiecare data cand isi propune sa bage pieptanul in el, trebuie sa se pregateasca sufleteste si sa se inarmeze cu produse de ingrijire a parului.

A incercat si serul pentru varfuri deteriorate cu Keratina si Provitamina B5 Gerovital plant, pe care l-a folosit concomitent cu masca de par din aceeasi gama.
Teoretic, serul reface structura firului de par , netezeste si intareste varfuriile deteriorate. Folosind intensiv parul isi recapata stralucirea, vitalitatea si aspectul de par sanatos.

Dupa cateva saptamani de utilizare a produsului rezultatele au fost:

- netezit: pas
- hranit: cam uscat ca sa fie hranit
- stralucire: pas
- vitalitate: pas
- aspect de par sanatos: daca bag foarfeca in el

In plus, parul s-a obraznicit, asa ca perierea a devenit din Wild Wild West, Mission Impossible in doar cateva saptamani.

Revalid Balsam

Am fost “inzestrata” cu un par moale, cu firul subtire, ondulat (ondulatul acela ciufulit) sibalsam fragil care daca nu e tuns la cel putin 2 luni se degradeaza in ultimul hal. Dar cu toate astea VREAU par lung, ca de zana :D

Spre uimirea mea chiar imi iese. Da! Am reusit sa-mi las cositele sa creasca pana aproape de jumatatea spatelui, cu toate ca-l vopsesc (cu vopsea fara amoniac), il usuc cu feonul, il pun pe bigudiuri si da, il indrept cu placa (recunosc ca din ce in ce mai rar). Probabil aceasta “minune” se datoareaza si faptului ca il tund des, cate unu-doi centimetri la doua luni pentru improspatare :)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.