Setari Cookie-uri

Test it: Tratamentul Diamond Peeling

Pentru ca am auzit numai lucruri bune despre el, am fost curioase sa testam tratamentul Diamond Peeling de la SlimArt. Nu stiam ce presupune, nu intelegeam cu ce este diferit fata de un tratament normal si cum face de reda imediat stralucire tenului fara a irita fata. Am aflat asadar raspunsul la toate aceste intrebari:

Pentru ca am auzit numai lucruri bune despre el, am fost curioase sa testam tratamentul Diamond Peeling de la SlimArt. Nu stiam ce presupune, nu intelegeam cu ce este diferit fata de un tratament normal si cum face ca reda imediat stralucire tenului fara a-l irita. Am aflat asadar raspunsul la toate aceste intrebari:



Tratamentul Diamond Peeling imbina patru metode senzationale: microdermoabraziunea cu diamante, tratamentul alternativ cald-rece, ultrasunetele si masca faciala din aur.

Utilizarea moderata a microdermoabraziunii cu diamante impreuna cu produse cosmetice care penetreaza in profunzime, pana la nivelul dermului, ajuta la regenerarea activitatii celulare, contribuind astfel la refacerea fibrelor de colagen si elastina.

De aceea, pentru a obtine rezultate cat mai bune, specialistii propun, in functie de problemele tenului, combinarea acestui tratament cu un peeling usor cu acizi din fructe (papaya), care datorita continutului de antioxidanti, lupta importiva radicalilor liberi, raspunzatori pentru procesul de imbatranire.
Pentru a maximiza efectul tratamentului se recomanda efectuarea a 4-6 sedinte la interval de 10-14 zile. De la caz la caz, in functie de problemele tenului, putem efectua sedintele mai rapid, la diferenta de 7 zile.

Cum se desfasoara tratamentul?

Pasul 1: Microdermoabraziunea cu diamante

Este o procedura non-invaziva, blanda, ce nu provoaca dureri, de abraziune usoara a stratului cornos al epidermului, pentru care se folosesc fragmente de diamante. Sedinta dureaza in jur de 15 minute, timp in care se aplica pe fata si gat dispozitivul cu diamante care inlatura stratul de piele printr-o razuire usoara. Astfel sunt escuamate celulele moarte si eliminate prin aspirare (vacuumare).

In urma acestei actiuni stimulam productia de celule noi in stratul bazal, profund al epidermei, iar pielea isi recapata elasticitatea. Astfel prevenim si incetinim procesul de imbatranire si ridare a tenului.

Pasul 2: Tratamentul cald-rece

Pentru a netezi ridurile si a improspata pielea, se realizeaza un tratament alternativ de rece si cald. Capatul rece al aparatului se foloseste pentru calmarea pielii in urma procedurii microdermoabraziunii cu diamante si inchiderea porilor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.