Conventia internationala de fitness II initiata de Fitness Scandinavia si sustinuta de World Class Romania intre 17 si 18 martie JW MARRIOTT Bucuresti, este cu siguranta cel mai important eveniment de fitness al anului.

Organizarea unui astfel de eveniment nu e usoara…
Multa lume ma intreaba ce inseamna o conventie iar eu raspund ca este o mare petrecere de fitness. Anul acesta in doua zile am avut peste 1500 de participanti, un succes enorm comparativ cu anul trecut; printre acestia, persoane din orase precum Timisoara si Cluj, dar si din alte cinci tari straine, printre care si Belgia. Desigur ca un eveniment de o asemenea amploare a necesitat organizatoric o echipa solida si numeroasa iar World Class a jucat un rol important, in calitate de sponsor principal, de promovare, de suport logistic dar si al trainerilor. The Red Carpet ne –a ajutat cu atragerea de noi sponsori.
Care este cea mai puternica amintire pe care o ai de la prima conventie?

Faptul ca am ramas fara glas. Erau atat de multe de facut, toata lumea imi punea intrebari. Cu o saptamana inaintea inceperii acestuia si in week-end-ul desfasurarii, a fost o adevarata explozie de energie. Oamenii erau entuziasmati, vroiau sa incerce tot felul de chestii, sa participle la diverse clase. Plus ca nu e deloc simplu sa antrenezi atat de multe persoane sub acelasi acoperis. De exemplu, anul acesta am inchiriat la Marriott trei sali, fiecare dintre ele cu o capacitate de 300 de persoane.



Care sunt avantajele participarii la un astfel de eveniment?
Poate ca cel mai important aspect este acela ca am invitat cei mai buni instructori internationali si romani. La clasele de aerobic au putut participa atat profesionistii din domeniu cat si simpli pasionati de fitness, care merg la sala. In afara de acestea,am avut si seminarii in care invitatii vorbesc despre metoda lor de a tine clase. Peter Ambjorn, de exemplu, a tinut o prezentare despre cum sa devii un foarte bun instructor de fitness.Cei care doar doresc sa faca miscare au fost foarte atrasi de clasa de zumba, tinuta de Jorge Mix din Chile,sau de “strip aerobic”, o clasa care nu presupune sa va dezbracati ci imprumuta miscari din strip- tease.

Cum ai ales instructorii?
Sunt presenter (n.r.- instructor de fitness senior care sustine prezentari si cursuri de pregatire in intreaga lume) de aproape 20 de ani. Am calatorit in toata lumea si i-am cunoscut pe cei mai buni. Plus ca am mai organizat astfel de evenimente in Suedia si Norvegia. Sunt atat de multi oameni minunati si talentati, incat alegerea nu e usoara. Asa ca am cautat sa vad ce fel de clase de aerobic prind la romani si apoi sa identific cei mai buni specialisti in domeniu. Kangoo e foarte popular asa ca am decis sa-l aduc pe americanul Mario Godiva Green. La fel si zumba, care a fost condusa de Jorge Mix din Chile. Pe de alta parte, am adus si ceva nou: spre exemplu, despre Aqua Gym nu se vorbeste foarte mult, insa persoanele interesate au avut ocazia sa se antreneze cu o doamna din Italia, Lucilla Ridolfi. Troy Dureh din Marea Britanie a venit cu un nou concept de kick-box.

Cine a putut participa la acest eveniment?
Oricine. Daca iti place sa faci miscare alaturi de alte persoane, atunci „Conventia internationala de fitness” a fost perfecta pentru tine. La conventie au participat femei si barbati de orice varsta. Inscrierea s-a facut pe site-ul evenimentului: www.fitness-scandinavia.ro. Tot aici s-a regasit si programul complet.
Ce ti-ai propus initial pentru aceasta editie?

La prima editie, a fost mai greu sa conving oamenii sa vina. Insa cei care au venit, s-au simtit foarte bine. Anul acesta, le –am promis o portie dubla de distractie, si cred ca m-am tinut de cuvant.




TOP OF THE TOP
Julio Papi - SPANIA

Julio este una dintre cele mai influente personalitati din lumea fitness-ului. El este din Spania dar are lumea intreaga la picioare. El este absolvent de Stiinte Sportive si Educatie Fizica si licentiat in Fizioterapie. El este cunoscut in jurul lumii pentru profesionalismul sau, firea sportiva si dinamica si coregrafiile sale hipnotizante. El este creierul din spatele multor noutati in fitness precum Stretch, Body Sculpting si Programele PortDeBras™ si Integrated Power Stretch™. A fost ales “INSTRUCTORUL ANULUI” in Italia de catre Revista « Performance ». In anul 2000 i-a fost acordat premiul de « CEL MAI INFLUENT INSTRUCTOR » de catre urmatoarele companii de prestigiu din Italia : Fitness Italia, Fit for Fun, Fitness magazine &Performance magazine

JORGE MIX – CHILE

Jorge si-a inceput cariera in aerobica in anul 1995. El s-a mutat din Chile in Norvegia si a inceput sa participe la competitii de aerobic. El si-a creat foarte repede un nume la competitiile din Norvegia. Insa numai in momentulin care a inceput sa predea, adevarata lui natura a iesit la suprafata. Avand peste 15 ani de experienta, este unul dintre cei mai de succes instructori de aerobic. Este si unul dintre cei mai buni traineri recunoscuti pe plan european. Jorge a intrerupt pentru un timp prezentarile de fitness pe scena pentru a se concentra pe educatie. Acum s-a intors. Nu pierdeti cursurile sale uimitoare de Strip Aerobics sau Zumba Chile!



TROY DUREH – Marea Britanie
Troy este in prezent unul dintre instructorii pricipali ai fitness-ului in UK cu o experienta care depaseste 14 ani. El tine cursuri in fata a mii de oameni la congrese din intreaga lume. Troy este din Londra, Anglia si este cautat de branduri sonore si dorit in cercurile de celebritati. El apare de obicei la televizor ca antrenor al celebritatilor si a produs numeroase DVD-uri printre care si programul inovativ de dans Body Boot-camp care este pe piata in intreaga lume.

COSTIN BUCURA - Romania
Daca vreti sa vedeti perfectiune tehnica in artele martiale, atunci Costin este omul potrivit. El este un multi-campion al artelor martiale iar WorldClass Romania este ca o a doua casa. Este imposibil de descris in cuvinte cat de pline de energie sunt cursurile sale. Trebuie sa traiesti experienta lor. El este unul dintre cei mai cunoscuti antrenori din Romania.

MARK O KLUIKE – Germania
Presenterul anului in 2003, 2004 si 2005, Marc este unul dintre cei mai buni presenteri ai lumii si unul dintre cei mai respectati traineri. Marc-O are capacitatea de a-si motiva participantii pentru a da ce este mai bun. Personalitatea sa, talentul coplesitor si inteligenta sa remarcabila se intrepatrund intr-o noua viziune asupra cursurilor de aerobica. Acesta este motivul pentru care este cunoscut si sub numele de „Fred Astaire al Aerobicului“. El nu numai ca isi motiveaza si entuziasmeaza cursantii dar ii si inspira. Pentru a-si atinge obiectivele in acest sport, el si-a infiintat propria companie "People in MotionTM", care se numara printre cele mai bune atunci cand vine vorba despre training in Dans-Aerobic, Dans-Step si Pilates. El este inventatorul si organizatorul Evenimentului (3 conventii la Düsseldorf si Bodensee) si a Evenimentului Dance & Wellnessweeks on Ibiza.

Totul a inceput la varsta de 10 ani, dupa cursuri de balet, Jazz si Street Dance, Marc-o a primit certificatul de Instructor de Elita B- si A-. In timpul studiilor sale de sport si educatie fizica, a inceput cariera sa ca dansator de dansuri sudamericane. Din acest moment a inceput cariera sa de instructor si trainer de Aerobic si Dance. Dupa o scurta perioada de timp a ajuns sa fie cunoscut ca unicul Instructor de top, emotionand mii de participanti la cursurile sale.



MARIO GODIVA GREEN – SUA
Mario este expert in lumea fitness-ului in care a intrat de la varsta de 18 ani avand peste 10 ani experienta. Mario preda cursuri de fitness de grup, cursuri private, calatoreste si tine cursuri si ofera traininguri si apare in media si la evenimente in toata tara. Este din Manhattan, NY si in prezent lucreaza pentru Equinox NYC, New York Health & Racquet, HYPE gym, 24 Hour Fitness, si Club H Fitness. Dupa sapte ani el nu mai tine traininguri de Crunch fitness. El si-a facut aparitia in urmatoarele show-uri TV : The Tyra Banks Show, The Today Show, The Dr. Oz Show, Logo's The A-List NY, Daily Candy, NY Daily News, NY POST, W Magazine, Bob Greene's Best Life Blog, CW PIX 11 Morning News, NBC's LX NY, NY 1 News, si MizzFit's Blog, ca sa enumeram doar o parte dintre ele.

World Class International este unul din cele mai mari lanturi de fitness din Europa detinand la ora actuala filiale in peste 14 tari din Europa si Orientul Mijlociu. Romania este cel mai important pion, insumand 9 centre. Povestea World Class continua in consolidarea pozitiei sale pe piata si in 2012 cand are in vizor lansarea a inca 2 cluburi: World Class America House si World Class Titan.

  • Kudika

    RAS AL KHAIMAH VA SĂRBĂTORI ÎNCEPUTUL ANULUI NOU CU UN SPECTACOL DE...

  • Maria Crisan

    Începe Caravana Akademia Kinderland, ediția 2023: școala mobilă de...

  • Kudika

    Always, un brand P&G, susține și în acest an beneficiarele...

  • Kudika

    PESTE 15.000 DE VIZITATORI AU TRECUT PRAGUL EXPOZIȚIEI „MONICA...

  • Kudika

    Neversea caută peste 1000 de voluntari pentru cea de-a șasea ediție...

  • Kudika

    Colorare fara par deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia...