Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Peste 1500 de participanti la Conventia Internationala de Fitness II

Conventia internationala de fitness II initiata de Fitness Scandinavia si sustinuta de World Class Romania intre 17 si 18 martie JW MARRIOTT Bucuresti, este cu siguranta cel mai important eveniment de fitness al anului.

Organizarea unui astfel de eveniment nu e usoara…
Multa lume ma intreaba ce inseamna o conventie iar eu raspund ca este o mare petrecere de fitness. Anul acesta in doua zile am avut peste 1500 de participanti, un succes enorm comparativ cu anul trecut; printre acestia, persoane din orase precum Timisoara si Cluj, dar si din alte cinci tari straine, printre care si Belgia. Desigur ca un eveniment de o asemenea amploare a necesitat organizatoric o echipa solida si numeroasa iar World Class a jucat un rol important, in calitate de sponsor principal, de promovare, de suport logistic dar si al trainerilor. The Red Carpet ne –a ajutat cu atragerea de noi sponsori.
Care este cea mai puternica amintire pe care o ai de la prima conventie?

Faptul ca am ramas fara glas. Erau atat de multe de facut, toata lumea imi punea intrebari. Cu o saptamana inaintea inceperii acestuia si in week-end-ul desfasurarii, a fost o adevarata explozie de energie. Oamenii erau entuziasmati, vroiau sa incerce tot felul de chestii, sa participle la diverse clase. Plus ca nu e deloc simplu sa antrenezi atat de multe persoane sub acelasi acoperis. De exemplu, anul acesta am inchiriat la Marriott trei sali, fiecare dintre ele cu o capacitate de 300 de persoane.

Vizionare placuta


Kudika
28 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.