Setari Cookie-uri

Advertorial (P)Alchimia simturilor: terapii pentru o stare de bine, exclusiv la Alpin Vitarium Spa

Intra in universul senzorial de la Alpin Vitarium Spa si descopera starea de bine a trupului si a spiritului tau.

Ritualurile TERRAKÉ, in exclusivitate in Romania la Alpin Vitarium Spa reprezinta poarta catre o alta lume, o lume a intoarcerii la originile de pamant si apa, cand se considera ca pentru regenerare organismul are nevoie doar de elementele din care a luat fiinta.

Ritual al simturilor, lumea TERRAKÉ imbina 4 universuri, 4 lumi senzoriale inspirate de nasterea Pamantului: Ritualul de Aer si Lumina, Ritualul de Pamant, Ritualul de Apa si Ritualul Vegetal. Ritualul este cel care te alege pe tine, prin completarea unui chestionar inainte de inceperea terapiei, pentru stabilirea preferintelor in muzica, mirosuri, culori, masaj. Si calatoria incepe – ritualuri hranitoare, de slabire, de detoxifiere, hidratare, antistres, remineralizare, de fermitate, impachetari cu unt de Shea sau fructe aromate, exfoliere cu zahar, masaj cu unt de cacao, masaj cu pene si uleiuri aromate, astfel ca la sfarsitul terapiei vei atinge echilibrul trup-spirit, vei intelege notiunea de “confort al simturilor”.

Miresmele plantelor aromatice (lavanda, brad, rozmarin, ambra, shea), eleganta saloanelor, eficienta terapiilor si profesionalismul terapeutilor Alpin Vitarium Spa te vor detasa de cotidianul urban, de stresul vietii de zi cu zi, oferindu-ti alternativa unui ritual binefacator de revigorare a starii generale a corpului si a mintii. Fiecare ritual este compus din 4 etape ce iti ofera cele mai pure senzatii de relaxare: gomajul, impachetarea corporala, masajul, ultima senzatie.


Kudika
6 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.