Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Spa la tine acasa

Simte-te rasfatata ori de cate ori simti nevoia, chiar la tine acasa. Nu este nevoie sa iti dai tot salariul pe produse scumpe si uneori nefolositoare. Alege ceea ce ti se potriveste din produsele pe care ti le recomand, si nu vei regreta investitia facuta.

Atmosfera da la Spa nu te mai lasa sa pleci? Te gandesti cu groaza ca acasa nu mai are cine sa iti maseze tenul, corpul si sa iti faca un masaj in talpla ca la carte. Oricat de mult te-ai chinui nu reusesti sa creezi acasa ambientul relaxant si parca fantastic de la centrul Spa.

Parca nu nimeresti niciodata uleiul potrivit pentru aromaterapie, intotdeauna bate cineva la usa sau telefonul suna insistent... si uite asa s-a dus starea ta pentru o zi relaxanta precum cea petrecuta la un salon de infrumusetare.

Poate ca nu ai nici produsele necesare pentru un astfel de tratament. Aici intervin eu cu un mic ajutor pentru ca tu sa reusesti sa ai propriul tau Spa, chiar in comoditatea casei tale.

foto femeie frumoasa la spa sursa shutterstock

Baile turcesti

Nimic nu poate fi mai relaxant decat o baie turceasca iar tu tanjesti dupa ea cat e ziua de lunga. Si pana la urma, ce poate fi mai frumos decat o baie turceasca dupa o zi istovitoare de munca?
Foloseste un sapun negru, specific bailor turcesti, si apoi relaxeaza-te cu un ulei de corp si unul de par pentru un efect uimitor si pentru un ritual de purificare chiar la tine acasa.

Produse recomandate:

Gama Planet Spa Turkish Thermal Baths

Sapun negru cu proprietati purificatoare: 19.99 lei
Ulei pentru par, corp si unghi: 19.99 lei
Masca de fata cu argila: 19.99 lei


Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.