Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Spa la tine acasa

Simte-te rasfatata ori de cate ori simti nevoia, chiar la tine acasa. Nu este nevoie sa iti dai tot salariul pe produse scumpe si uneori nefolositoare. Alege ceea ce ti se potriveste din produsele pe care ti le recomand, si nu vei regreta investitia facuta.

Uleiul de masline

Este cunoscut pentru multitudinea de proprietati pe care o are si pentru minunile pe care le poate face pentru pielea noastra. Este indicat in mod deosebit pentru pielea uscata si cea sensibila.
Efectul de hidratare este unul intens, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. In plus, uleiul de masline are un efect neasteptat pentru intinerirea pielii si a tenului.

Produse recomandate:

Gama Planet Spa Heavenly Hydratation:

Ulei pentru fata: 19.99 lei
Ulei tratament pentru par: 17.99 lei
Lotiune de corp: 21.99 lei


Arome tropicale

Imagineaza-te pe o plaja tropicala in Bali, vantul adie usor, iar razele soarelui iti rasfata pielea. Nu te gandi ca este aproape imposibil de realizat din cauza programului de munca sau din cauza banilor.
Cu cateva produse potrivite, se rezolva totul. Mastile pentru fata si uleiurile pentru corp cu parfum tropical iti vor incanta simturile si te vor transpune intr-o stare de relaxare perfecta.

Produse recomandate:

Gama Planet Spa Bali Botanica:

Exfoliant de corp: 25.99 lei
Masca de fata: 17.99 lei
Unt de corp: 29.99 lei

Pentru mai multe produse SPA de la Avon, accesati site-ul AvonCosmetics.ro

foto prima pagina set pentru masaj sursa shutterstock


Kudika
11 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.