Setari Cookie-uri

4 ritualuri spa care lupta impotriva asteniei

Dupa schimbarile bruste de temperatura care ne-au amortit si ne-au impiedicat organismul sa intre natural in sezonul urmator, o parte din noi se simt parca mai obosite si mai astenice ca niciodata. Daca va regasiti in afirmatia de mai sus, atunci va recomand cu cura zdravana de vitamine si un ritual spa menit sa va dezmorteasca simturile. Pare aproape incredibil, dar va asigur ca in numai cateva ore va puteti reveni ca prin magie la pofta de viata de alta data:


Foto prima pagina: tratament spa, Shutterstock

 

Icoone @ Oxygen Sport

2. Icoone @ Oxygen Sport

Icoone este un tratament de relaxare profunda ce are la baza un set de aplicatoare cu role motorizate care cuprind o multitudine de orificii menite sa produca Stimularea Multi Micro Alveolara.

Tratamentul ofera un masaj delicat al pielii ce vizeaza depozitele de grasime localizata, celulita, laxitatea pielii si vergeturile.

Dupa o sedinta de numai 40 de minute in care vei simti destinderea intregului organism, vei putea vedea rezultate vizibile in ceea ce priveste tonifierea si fermitatea pielii.

Cu Icoone reusesti in acelasi timp sa ai parte de un masaj relaxant si sa te bucuri de rezultate imediate de remodelare corporala.

Pret recomandat: 150 ron/sedinta

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.