Setari Cookie-uri

4 ritualuri spa care lupta impotriva asteniei

Dupa schimbarile bruste de temperatura care ne-au amortit si ne-au impiedicat organismul sa intre natural in sezonul urmator, o parte din noi se simt parca mai obosite si mai astenice ca niciodata. Daca va regasiti in afirmatia de mai sus, atunci va recomand cu cura zdravana de vitamine si un ritual spa menit sa va dezmorteasca simturile. Pare aproape incredibil, dar va asigur ca in numai cateva ore va puteti reveni ca prin magie la pofta de viata de alta data:


Foto prima pagina: tratament spa, Shutterstock

 

Head Spa @ GETT’S Hair Studio Incity Residences

4. Head Spa @ GETT’S Hair Studio Incity Residences

La GETT’s Hair Studio In City va puteti bucura de serviciul Head Spa, prin intermediul unitatii de samponare Yume, de la Takara Belmont, disponibila in cabina de cosmetica si tratament V.I.P.

Tehnologia pusa la dispozitia de catre specialistii Takara transforma un simplu proces de spalare a parului intr-un ritual, aducand cu sine relaxare mentala si trupeasca. Acest ritual de ingrijire cuprinde 15 pasi si este menit sa le aduca clientilor relaxare profunda.

Presopunctura exercitata asupra unor puncte specifice in zona capului induce dincolo de o relaxare profunda, o stimulare a centrilor responsabili cu irigarea scalpului, cu hranirea pielii capului si intarirea radacinii firelor de par. Combinatia intre pozitia orizontala a corpului, gulerul de silicon si alte 2 puncte de sustinere a capului tot din silicon, modul in care spatarul se intinde imitand miscarea naturala a persoanei, scaunul mobil pentru asistent, posibilitatea reglarii presiunii si temperaturii apei, duce la creearea unei pozitii care permite ca spalatul sa dureze oricat de mult, fara durerile cervicale generate de echipamentele de spalat normale.

Citește și:

In cabina V.I.P se pot efectua ritualurile Head Spa, de 30 sau 45 min, alte tratamente capilare adaptate nevoilor clientilor (hidratare, intindere a parului) tratamente/ masaje faciale, iar datorita scafei YUME care se roteste putem continua serviciul de coafat acolo, astfel clienta se poate bucura in acelasi timp de mediul intim si de muzica relaxanta.

Foto: tratament pentru par, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: