Setari Cookie-uri

Detoxifiere de primavara

Primavara este asociata cu un nou inceput, asta pentru ca natura revine la viata, infloreste, vremea se incalzeste, soarele ne umple de lumina si bucurie, ne imbie la plimbari in aer liber, iesiri la terasa sau la padure. Acesta este anotimplul ideal pentru ingrijiri mai atente ale corpului

Primavara este asociata cu un nou inceput, asta pentru ca natura revine la viata, infloreste, vremea se incalzeste, soarele ne umple de lumina si bucurie, ne imbie la plimbari in aer liber, iesiri la terasa sau la padure. Acesta este anotimplul ideal pentru ingrijiri mai atente ale corpului, nu numai pentru ca parca suntem si noi mai optimiste, ne ingrijim mai cu spor, natura ne sprijina demersurile oferindu-ne bogatia ei, dar si pentru ca este momentul sa ne pregatim serios corpul pentru vara.

Planificarea timpului

In primul rand trebuie sa ne ocupam de planificare. Orice nou inceput are nevoie de un plan temeinic. Alcatutiti o lista cu obiectivele pe care vreti sa le realizati in aceasta primavara, indiferent daca vizeaza frumusetea, latura sentimentala sau cea profesionala.

Aveti grija ca acestea sa fie formulate in termeni pozitivi si fixati si termene limita. Va vor motiva sa va respectati programul. Cititi-le cu voce tare dimineata, astfel va veti programa sa actionati in sensul indeplinirii obiectivelor.

Citește și:

Curatenie generala

Nu numai casa are nevoie de curatenie de primavara, ci si corpul nostru, greu incercat de anotimpul geros. Excesul de greutate, lipsa energiei, oboseala, balonarile, indispozitiile, racelile frecvente, durerile de cap, probleme ale pielii si multe alte afectiuni neplacute pot sa treaca in planul trecutului daca veti urma un tratament de detoxifiere a organismului.

Folositi medicamente naturiste, consumati cat mai multe ceaiuri din plante care va vor ajuta sa eliminati toxinele si sucuri naturale din fructe si legume. Si inca ceva: reduceti consumul de cafea, aceasta creste anxietatea. De ce nu incercati mai bine ceaiul verde?


Sucuri naturale si efectele lor

Cele mai importante si mai la indemana sucuri pe care vi le puteti prepara foarte usor sunt:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.