Setari Cookie-uri

Detoxifiere de primavara

Primavara este asociata cu un nou inceput, asta pentru ca natura revine la viata, infloreste, vremea se incalzeste, soarele ne umple de lumina si bucurie, ne imbie la plimbari in aer liber, iesiri la terasa sau la padure. Acesta este anotimplul ideal pentru ingrijiri mai atente ale corpului

Mierea este bogata in zaharuri simple, usor de asimilat de catre organism, motiv pentru care se recomanda inlocuirea zaharului cu aceasta. Ea este bogata in vitamine (C, D, E, B) si minerale (calciu, magneziu, potasiu, fosfor), ideala atat pentru uz intern cat si extern, in masti si tratamente pentru piele, par sau unghii.

Uleiul de masline contine aceeasi grasime prezenta in piele, de aceea este atat de beneifc in tratamentele de frumusete, si in plus are efect antioxidant. Se recomanda a se consuma cate o lingurita de ulei de masline dimineata, pe stomacul gol, deoarece este un pansament gastric si micsoreaza colesterolul din sange.

Miscare in aer liber

Temperaturile au crescut, asa ca acum nu mai ai niciun motiv sa nu iesi la o plimbare. O plimbare linistita de 20 de minute intr-un parc, asociata cu lumina solara, se soldeaza cu efecte incredibile nu numai asupra fizicului, dar si asupra psihicului, reducand considerabil stresul.

Citește și:

Daca nu iti plac exercitiile stricte, nu renunta numai pentru ca ai acest pretext sau pentru ca iti spui ca nu ai timp. Pentru noi trebuie sa ne gasim intotdeauna timp. O alternativa foarte buna pentru a face miscarea este dansul. Si nu ma refer la cel profesionist. Pune muzica ta preferata si danseaza asa cum iti place si cum stii tu. Te vei umple de energie, vei lucra si muschii, chiar daca nu pe categorii, si vei fi si relaxata de muzica placuta. Si nu uita sa deschizi geamurile foarte larg, pantru a lasa lumina sa invadeze camera.

Primavara este anotimpul ideal pentru jogging datorita temperaturilor moderate, asa ca profitati din plin!

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.