Micul dejun, cea mai importanta masa, in fiecare zi.

Esti ceea ce mananci. O afirmatie pe cat de socanta, pe atat de adevarata, pentru ca alimentatia corecta este cea care iti da vitalitate, stralucire, confort si siguranta unei vieti sanatoase. Daca vrei sa-ti incepi ziua cu dreptul, trebuie sa tii cont de micul dejun si de importanta lui, pentru ca astfel te incarci cu energie si iti asiguri necesarul de vitamine pentru intreaga zi. Grija pe care i-o porti copilului tau incepe si ea, tot de dimineata. Stim cu totii ca laptele este bogat in proteine, contine vitaminele A, B, D si E, precum si minerale. In plus, reprezinta o sursa importanta de calciu. Dincolo de toate acestea, laptele este considerat hrana vietii, e acea legatura magica dintre mama si copil, o legatura care inseamna dragoste, pur si simplu.

Acestea fiind spuse, trebuie sa te asiguri ca alimentatia familiei tale este una echilibrata si mai ales, sanatoasa. Si cum micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, alege un mic dejun care sa te multumeasca si sa ofere familiei tale toate nutrimentele necesare unui corp sanatos. Lactatele sunt, asadar, un plus pentru masa de dimineata, mai ales in cazul celor mici. De aceea exista atat de multe produse care vin sa acopere nevoile noastre, folosindu-se tehnica de ultima generatie pentru a asigura calitatea laptelui. De calitatea produselor lactate depinde in mod direct aportul de substante nutritive, minerale si vitamine de care avem nevoie pentru a fi sanatosi.

Unul din producatorii de lactate care ofera produse de inalta calitate este Tnuva, care detine in Romania o fabrica ultra moderna, recent construita. Mai mult decat atat, pentru a se asigura de calitatea produselor si a materiei prime folosite, Tnuva a construit, la noi in tara, o ferma proprie, care este, de altfel, prima si singura ferma de bovine din Romania care detine o certificare a sistemului de management al calitatii si al sigurantei produsului alimentar. Seamana un pic cu grija pe care tu insati le-o porti celor dragi, pentru ca si tie iti pasa de sanatatea familiei tale.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: