Setari Cookie-uri

Top 9 metode sa te mentii in forma vara

Vara aproape si-a intrat in drepturi. Ne bucuram de vremea frumoasa, dar odata ce vom imbraca rochite si pantaloni scurti, imperfectiunile corpului vor fi descoperite iremediabil. Redactorii revistei Oprah, au intocmit cu ajutorul unui instructor de specialitate un top al celor mai placute sporturi de vara. Alege-l pe cel care ti se potriveste cel mai bine sispor la lucru!

Vara aproape si-a intrat in drepturi. Ne bucuram de vremea frumoasa, dar odata ce vom imbraca rochite si pantaloni scurti, imperfectiunile corpului vor fi descoperite iremediabil. Redactorii revistei Oprah, au intocmit cu ajutorul unui instructor de specialitate un top al celor mai placute sporturi de vara. Alege-l pe cel care ti se potriveste cel mai bine si…spor la lucru!

9. Mersul pe bicicleta

Minim o ora pe zi iti asigura un tonus de invidiat si o stare pozitiva. Scapa de stres si de cateva calorii mergand pe bicicleta minim o ora pe zi. Imbunatateste capacitatea de rezistenta la efort si ajuta la oxigenarea organismului. In plus, vei obtine picioare ferme si coapse sexy. Mersul pe bicicleta este util si pentru muschii abdominali si un bust frumos conturat.

8. Inoata

Innotul este cu siguranta una dintre cele mai indragite si eficiente metode de ars calorii. Imbunatateste circulatia sangelui, deoarece solicita miscarea tuturor grupelor musculare. Ajuta la o mobilitate mai buna si revigoreaza. Determina corpul sa consume multa energie prin miscare si lupta cu success imptriva celulitei.

7. Sariturile

Fa rost de o coarda si apuca-te de lucru. Saritul cu coarda este considerat la ora actual nu doar un simplu sport, ci o metoda de antrenament practicata in special de sportivii de performata. Poate fi practicat de oricine, indiferent de varsta. Acest exercitiu pune in miscare muschii intregului corp si intareste inima. Pentru rezultate optime, executa astfel de sarituri minim 30-45 de minute pe zi.

6. Peretele de alpinism

Daca iubesti muntele, aventura si ti s-a facut dor de catarat, avem o solutie si pentru tine. Vei da jos si cateva kilograme, daca o sa practici acest sport cu regularitate: cataratul pe peretele de alpinism. Acesta presupune un perete fals, care iti permite sa te antrenezi si sa te mentii in forma. Anumite sali de fitness sunt dotate si cu astfel de pereti artificiali, care simuleaza un mediu montan natural, insotit de dificultati, pentru un atrenament cat mai eficient.

5. Joaca-te!
Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.