Setari Cookie-uri

Top 9 metode sa te mentii in forma vara

Vara aproape si-a intrat in drepturi. Ne bucuram de vremea frumoasa, dar odata ce vom imbraca rochite si pantaloni scurti, imperfectiunile corpului vor fi descoperite iremediabil. Redactorii revistei Oprah, au intocmit cu ajutorul unui instructor de specialitate un top al celor mai placute sporturi de vara. Alege-l pe cel care ti se potriveste cel mai bine sispor la lucru!

Profita de vremea frumoasa, suna-ti cateva prietene si invita-le la o partida de volei. Alegeti incaltari cat mai comode cu o talpa moale si porniti in cautarea unei poienite. Distractia va fi garantata, la fel si beneficiile asupra corpului. Acest joc solicita mai multe grupe musculare, plus bratele, sanii si umerii. Sa nu uitam de muschii picioarelor, care vor fi lucrati prin alergare si sarituri.

4. Hula-hop!

Modeleaza-ti talia prin intermediul exercitiilor cu cercul hula-hop. Daca aloci minim 30 de minute pe zi acestei activitati, rezultatele pozitive nu vor intarzia sa apara. Relaxant si distractiv, hula-hop arde caloriile fiind o variatie a orelor de fitness. Prin miscarile circulare ale taliei si soldurilor iti vei tonifia musculatura, obtinand o silueta de invidiat. Este foarte distractiv si spre deosebire de alte aparate de fitness, nu ocupa foarte mult spatiu pentru depozitare.

3. Mergi cu rolele

Profita de vremea frumoasa si iesi in parc cu rolele. Acest sport este extrem de placut te va ajuta sa pierzi calorii, rezultatul fiind o conditie fizica de invidiat. Mersul pe role iti lucreaza muschii corpului, in special picioarele. In plus, imbunatateste mobilitatea, reflexele si circulatia sanguina, fara prea mult efort. Daca esti incepatoare, nu uita de casca si genunchierele pentru protectie.

2. Simte-te iar copil

Cheama inca 3-4 prietene si luati-va la intrecere. Alergarea va fi mult mai placuta si distractiva. Apoi, incercati sa improvizati cat mai multe exercitii de tonifiere. Alegeti si o muzica ritmata si sunteti libere sa va miscati in voie.

1. Mergi pe jos sau alearga

Consuma calorii mergand pe jos cel putin 45 de minute. In functie de ritmul ales, intr-o ora poti consuma intre 200, maxim 60 de calorii. Aceasta activitate iti mentine un stil de viata sanatos, dar este benefica si pentru relaxare. Elibereaza stresul, permitand organismului sa se elibereze de grijile cotidiene.

Jogging-ul este o alta activitate placuta care ajuta la pierderea caloriilor. Stimuleaza circulatia sangelui si tonifica muschii.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.