Setari Cookie-uri

10 Reguli ale fericirii

Fericirea este o alegere, o stare de spirit si un mod de viata.

6. Generozitatea

Exista o tendinta sa credem ca "Nu poti avea ce am eu." Stiu ca este o prejudecata comuna in lume, multi am fost crescuti sa credem ca ce este al nostru este DOAR al nostru. Insa orice cadou, moment sau lucru material are cu adevarat valoare doar atunci cand il impartasesti cu altii. Oamenii care sunt fericiti stiu asta.

7. Introspectie

Introspectia este abilitatea de a reduce zgomotul si cred ca fericirea vine din a face acest lucru ori de cate ori este necesar. Uneori simtim ca nu suntem de ajuns pentru cei din jurul nostru si ca trebuie sa dovedim ceva, sa facem ceva. Cand scapam de acest zgomot, in tacerea inimilor noastre descoperim cine suntem si cat de frumosi suntem pe interior cu adevarat.

8. Balanta

Avem nevoie de lucruri pentru a ne tine ocupati, avem nevoie sa luam o pauza de la rigorile vietii. Avem nevoie de stiinta, de fizica si de fapte. Dar, de asemenea, avem nevoie si de fictiune, sentimentalism si spiritualitate. Cred ca nu suntem doar mai fericiti atunci cand exista o astfel de balanta in viata noastra, ci suntem si capabil "sa afectam" in mod pozitiv fericirea altora.

Citește și:

9. Ajutor

Suntem pe acest pamant impreuna si suntem motivul pentru supravietuire sau multumire sau chiar pentru fericirea altor persoane. Iar acest lucru este cea mai mare fericire pe care o putem simti.

10. Rasul

Viata este scurta insa, de asemenea, este si cel mai lung lucru pe care il vei face vreodata. Indiferent de cat de multa fericire simti, vor exista dezamagiri si esecuri, respingere si lacrimi. De aceea trebuie sa inveti sa accepti durerea pas cu pas si de fiecare data cand poti, sa razi din inima.

Vizionare placuta


Cetățeană a Universului cu cosițe ombre moderne, reacționează pozitiv la tot ce înseamnă fashion, adoră pisicile și pinguinii și e una dintre cele mai zen persoane pe care le cunoaștem....

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.