Setari Cookie-uri

Iubeste o persoana cu un suflet profund

Iubeste o persoana cu un suflet profund pentru ca in aceasta lume plina de oameni rai, este atat de greu sa gasesti pe cineva careia sa ii pese de ceea ce conteaza cu adevarat.

Iubeste un suflet profund, o persoana care este dispusa sa puna fericirea ta pe primul loc. O persoana care acorda o atentie deosebita fiecarui cuvant pe care il spui, care nu fuge atunci cand lucrurile par sa se destrame, care apreciaza micile surprize pe care le faci pentru ea.

Iubeste o persoana cu un suflet profund care vedea frumusetea din constelatiile de stele, o persoana a carei inima zambeste cand citeste o poezie frumoasa, o persoana care este tot timpul in cautarea sensului vietii, o persoana care gaseste lumina si noi inceputuri in fiecare apus de soare.

Iubeste o persoana cu un suflet profund. O persoana care canta cantece de dragoste in fata ta si iti face declaratii cu fiecare vers.

Iubeste o persoana cu un suflet profund, minunata... pentru ca aceasta persoana este sunt oamenii potriviti alaturi de care sa iti petreci restul vietii.

Citește și:

Iubeste o persoana cu un suflet profund pentru ca este cea mai buna alegere pentru a iti petrece restul vietii. Iubeste o persoana cu un suflet profund pentru ca in aceasta lume plina de oameni rai, este atat de greu sa gasesti pe cineva careia sa ii pese de ceea ce conteaza cu adevarat.

Vizionare placuta


Cetățeană a Universului cu cosițe ombre moderne, reacționează pozitiv la tot ce înseamnă fashion, adoră pisicile și pinguinii și e una dintre cele mai zen persoane pe care le cunoaștem....

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.