Setari Cookie-uri

Ce inseamna dragostea adevarata? 15 definitii din viata reala

Ce inseamna dragostea adevarata? Este un sentiment profund, care poate fi descris in diferite feluri, si o experienta cu adevarat frumoasa!

Despre ce inseamna dragostea adevarata s-a scris foarte mult, s-au creat melodii si poezii, iar de-a lungul timpului au aparut numeroase scrisori in care oameni celebri isi exprimau sentimentele. Desi exista mai multe definitii ale dragostei, multe persoane se intreaba ce inseamna cu adevarat acest sentiment, scrie lovepanky.com.

Ce inseamna dragostea adevarata? Este un sentiment profund, care poate fi descris in diferite feluri. Este o experienta frumoasa, care te inalta si care iti da o stare de bine. Dragostea adevarata este atunci cand tot ce simti nu poate fi exprimat in foarte multe cuvinte, este o stare constanta de bine, un sentiment de implinire si o pofta continua de viata.

Ce inseamna dragostea adevarata?

1. Dragostea adevarata este atunci cand iti pasa mai mult de fericirea persoanei de langa tine decat de a ta. Poate fi un cliseu, dar este adevarat. Daca iubesti cu adevarat o persoana, iti doresti sa vezi ca acea persoana este bine.

Citește și:

2. Ce inseamna dragostea adevarata? Esti in stare sa faci sacrificii si sa sustii persoana iubita la fiecare pas. Este atunci cand faci orice gest din inima, cand iti doresti cu adevarat ca persoana de langa tine sa fie fericita.

3. Dragostea adevarata este atunci cand faci gesturi frumoase pentru persoana de langa tine, chiar daca sunt nesemnificative.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.